KSS potvrdio senzacionalnu vest, Kokoškov dobio ogromno NBA pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSS potvrdio senzacionalnu vest, Kokoškov dobio ogromno NBA pojačanje!

"Bomba" u kasne sate, ovo je sjajno na toliko načina...

Košarkaški savez Srbije je kasno sinoć potvrdio neverovatnu vest.

U kratkom saopštenju se navodi da će trener Denvera Majkl Maloun pristupiti stručnom štabu Srbije odmah po završetku NBA sezone.

On će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpijskom kvalifikacionom turniru koji se održava u Beogradu, ali nije poznato hoće li biti u štabu i na Olimpijskim igrama u slučaju da naši košarkaši obezbede vizu.

Ovime je, čini se, otklonjena i svaka dilema u vezi učešća Nikole Jokića koji je pod njegovim nadzorom postao najbolji centar NBA lige i najprepoznatljivije lice čitave franšize Nageta koji su prošle sezone stigli do polufinala Zapadne konferencije.

U stručnom štabu reprezentacije Srbije od ranije su Dejan Milojević i Vladimir Jovanović, glavni treneri Mega Bemaksa i FMP Železnika.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.