Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jan.2023, 22:04

KAKO JE NOVAK UĆUTKAO MEDIJSKU HIJENU AUSTRALIJE: Predvodila je brutalne napade protiv Đokovića prošle godine, sada je nema nigde na mapi!

Novak Đoković je 2022. usled sramne deportacije mogao da tadašnji Australijan open gleda samo putem prenosa, ali 2023. u Melburnu vlada potpuno drugačiji „štimung“ od atmosfere linča kojom su pre 12 meseci dirigovali tamošnji mediji. Podsetimo, kada je na samom kraju 2021. godine Đoković obelodanio na društvenim mrežama da kreće za Melburn, gde je u […] The post KAKO JE NOVAK UĆUTKAO MEDIJSKU HIJENU AUSTRALIJE: Predvodila je brutalne napade protiv Đokovića prošle godine, sada je nema nigde na mapi! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.