Izvor: Pančevac-online.com, 15.Nov.2023, 15:02

BANATSKI DERBI U PANČEVU: Tamiš večeras dočekuje Vršac u 8. kolu Košarkaške lige Srbije

U 8. kolu Košarkaške lige Srbije večeras u 18.00 časova banatski derbi u Pančevu igraju Tamiš i Vršac. U dosadašnjem toku prvenstva uspešniji su Vrščani koji se nalaze na 2. mestu na tabeli sa skorom od 5 pobeda i 2 poraza, dok je Tamiš 12. sa 3 pobede i 4 poraza. Očekuje se dobra i […] The post BANATSKI DERBI U PANČEVU: Tamiš večeras dočekuje Vršac u 8. kolu Košarkaške lige Srbije appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VRŠAC BOLJI U BANATSKOM DERBIJU: Košarkaši „Tamiša“ izgubili na domaćem terenu 84:94

Izvor: Pančevac-online.com, 15.Nov.2023

U 8. kolu Košarkaške lige Srbije „Tamiš“ je u Pančevu izgubio od „Vršca“ sa 84-94, po četvrtinama 24-28, 26-22, 17-19, 17-25. U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna igra u kojoj je odbrana bila slabiji deo igre kod obe ekipe. Na odmor se otišlo sa rezultatom 50-50. U drugo poluvreme...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.