Bora Đorđević zamenio fotke s venčanja za hranu za pse!

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Đorđević zamenio fotke s venčanja za hranu za pse!

Kada se poznati venčavaju, svadbi obično prisustvuju mediji koji otkupe pravo za fotografije i ostali medijski materijal sa svadbe.

Međutim, Bora Đođević je nedavno stupio u treći brak venčavši se u Grčkoj sa devojkom Dubravkom, i to samo u društvu prijatelja i porodice, a fotografije sa svadbene ceremonije dali zamenili su za – hranu za pse.

“Nismo ni želeli medije. Fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << smo dali u zamenu za hranu za pse. Ideja da se venčamo na grčkom ostrvu bila je Dubravkina. Ona je želela da bude tamo i ja sam se složio. Nije ostrvo ništa posebno, ali je zaista bilo romantično. Ona je igrala sirtaki, a mene su žuljale cipele”, ispričao je Bora u “Premijeri”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.