Izvor: SerbianUnderground.com, 23.Maj.2024, 12:40

Pakovanje zrnastih proizvoda: Od setve do gotovog proizvoda

Proces proizvodnje zrnastih proizvoda je dug i počinje setvom, a završava se pakovanjem. Pakovanje je završni korak koji kompletira celokupni proces, bez obzira na to da li se radi o žitaricama, mahunarkama, orašastim plodovima ili začinima, i zahteva upotrebu specijalizovanih mašina.
Mašine za pakovanje su neizostavan deo opreme kako u velikim industrijskim pogonima tako i na poljoprivrednim gazdinstvima. Velike firme često poseduju ove mašine i nude usluge pakovanja, dok je sve više malih proizvođača koji ulažu u nabavku odgovarajućih modela pakerica, u skladu sa svojim proizvodnim potrebama.
U nastavku članka saznaćete kako funkcionišu mašine za pakovanje, od čega se sastoje i kako da odaberete model...

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.