Zvezdo, sad se pokaži! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, sad se pokaži! – MaxBet Sport

Prethodne dve sezone crveno-belih u Evropi bile su kao iz bajke. Prvo šesnaestina finala Liga Evrope, pa grupna faza Lige šampiona. Hoće li i treća da bude sreća? Naravno, posle igranja u eliti navijače crveno-belih samo bi zadovoljilo novo odmeravanja snaga sa najboljima. Za to je potrebna pobeda u Kopenhagenu ili nerešeni ishod sa bar dva data gola u danskoj prestonici u utorak od 20 časova, u revanšu trećeg kola kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ligu šampiona.
MAXBET ASISTENCIJA FC KOPENHAGEN – CRVENA ZVEZDA 2PW2, 2G1+
U prvom meču na Marakani, četa Vladana Milojevića je dominirala, ali su gosti iz jedinog šuta u okvir gola, iz jedanaesterca, stigli do pogotka i odličnih 1:1 pred revanš na stadionu Parken. Četa Stalea Solbakena je ozbiljna ekipa, ali daleko od toga da je nepobediva. Čini se da su svi precenili mogućnosti danskog šampiona koji je u Beogradu odigrao skromnu utakmicu. Naravno, sada će imati podršku navijača, izvesno punog stadiona, ali će na tribinama biti i nekoliko hiljada „delija“.
PAŽNJA!
Crvena zvezda je na sedam od osam utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Superligi Srbije ove sezone odigrala 2-3 gola. Osim duela na startu protiv Suduve u gostima (0:0) na ostalih sedam susreta u nizu srpskog šampiona bilo je dva ili tri pogotka.
PAŽNJA!
I Kopenhagen najčešće igra mečeva 2-3 gola. Ima šest od poslednjih sedam utakmica u kojima su se mreže tresle dva ili tri puta.
Treneru Zvezde glavni problem ove godine je realizacija, a glavobolju stručnjaku iz Ljutice Bogdana zadaje povreda najboljeg napadača Milana Pavkova. U vatru će najverovatnije opet morati „odsutni“ Ričmond Boaći. Posle povratka iz Kine, to više nije onaj isti napadač, željan igre, lopte, duela, sada je ovo samo bleda senka nekada golgetera. Čini se da su svi, osim Milojevića, izgubili veru u nekadašnjeg reprezentativca Gane.
Boaći je nama dao dosta toga. Sigurno je da mislim da može mnogo više. Kroz svakodnevni razgovor i njegov rad pokušavamo da ga vratimo. Od njega zavisi. Očekujem da što pre bude onaj pravi Boaći. Nije zaboravio da igra fudbal i ubeđen sam da će polako da dođe na svoj nivo – rekao je Milojević posle još jednog bledog izdanja „Boćka“ na meču u petak protiv Mladosti iz Lučana.
Na prvom meču se povredio i Milan Rodić. Iskusni levi bek je propustio duel Superlige u petak, ali se očekuje da bude u startnoj postavi u utorak. Protiv Lučanaca golove su postigli Miloš Vulić i Milan Jevtović. Oni bi mogli da budu iznenađenje za Dance.
Oba tima su napravila dobre uvertire pred revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je u „šarenom sastavom“ otaljala posao protiv Mladosti (2:0), dok je istim rezultatom Kopenhagen slavio na svom terenu protiv Lingbija u prvenstvu Danske. Oba gola postigao je mladi Danac Jonas Older Vind. On je bio strelac i u Beogradu kada je „bezobrazno“ Panenkom izveo jedanaesterac i prevario Milana Borjana.
Kopenhagen je ove sezone odigrao tri meča na Parkenu i sva tri rešio u svoju korist, dva u šampionatu Danske i u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv velškog TNS. Danci su na svom terenu primili samo gol za 270 minuta i to od Arhusa. Crveno-belima je u mislima prošla godina, takođe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada je slovački Spartak odoleo na našem najvećem stadionu. Bilo je 1:1, ali u revanšu u Trnavi posle produžetka golom Nemanje Radonjića srpski šampion je prošao u plej-of i osigurao dvomeč sa Salcburgom. Neka se istorija ponovi…
Pobednik iz ovog duela igraće za plasman u Ligu šampiona sa najboljim švajcarskim timom Jang Bojsom, dok će poraženi na megdan pobedniku dvomeča Helsinki – Riga (prvi meč u Letoniji je završen bez pobednika – 1:1) za plasman u Ligu Evrope.

The post Zvezdo, sad se pokaži! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

HEROJ JE MILAN BORJAN: Zvezda ima Evropu - blizu je LŠ!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019

Spektakularni golman Crvene zvezde odbranio tri penala i odlučio neverovatnu dramu u prestonici Danske. Šampion Srbije "ima" zagarantovanu jesen u Evropi, videćemo u kom od dva takmičenja!..Crvena zvezda ide u plej-of Lige šampiona protiv Jang Bojsa!..U neverovatno dramatičnoj utakmici na "Parkenu"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.