Suarez: Čast mi je da igram sa Mesijem, ne može da se poredi ni sa kim

Izvor: Blic, 06.Nov.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez: Čast mi je da igram sa Mesijem, ne može da se poredi ni sa kim

Luis Suarez posle pobede nad Ajaksom u četvrtom kolu i plasmana Barselone u osminu finala Lige šampiona nije krio reči hvale na račun Lionela Mesija.

Katalonski klub je slavio u Amsterdamu sa 2:0 golovima upravo Mesija, koji se tako izjednačio sa Raulom na čelu liste strelaca u elitnom takmičenju sa po 71 pogotkom.

"Čast mi je što igram sa Mesijem, on je najbolji na svetu i ne može ni sa kim da se poredi. Takođe, uživam da igram sa svima u Barseloni", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Suarez.

Njegovim pohvlama priključio se ćavi, koji je protiv Ajaksa odigrao 144. utakmicu Ligi šampiona i izjednačio rekord Ikera Kasiljasa.

"Srećan sam zbog Mesija, jer je on taj koji pravi razliku i zbog toga je najbolji na svetu. Osvojili smo važna tri boda, trijumf nam je bio potreban i sada igramo mnogo bolje, ali moramo da nastavimo da pobeđujemo. Uvek je teško igrati protiv Ajaksa, mislim da je rezultat pravedan", poručio je Ćavi.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gvardiola: Roma se branila sa šestoricom da ne bi opet doživela debakl

Izvor: Blic, 06.Nov.2014

Trener Bajerna Pep Gvardiola posle pobede nad Romom sa 2:0 u četvrtom kolu Lige šampiona i plasmana u osminu finala rekao je da se "vučica" orjentisala na odbranu kako opet ne bi doživela debakl...Bavarci su u prošlom kolu, usred Rima slavili sa neverovatnih 7:1, a trener nemačkog prvaka još jednom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.