Gvardiola: Roma se branila sa šestoricom da ne bi opet doživela debakl

Izvor: Blic, 06.Nov.2014, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Roma se branila sa šestoricom da ne bi opet doživela debakl

Trener Bajerna Pep Gvardiola posle pobede nad Romom sa 2:0 u četvrtom kolu Lige šampiona i plasmana u osminu finala rekao je da se "vučica" orjentisala na odbranu kako opet ne bi doživela debakl.

Bavarci su u prošlom kolu, usred Rima slavili sa neverovatnih 7:1, a trener nemačkog prvaka još jednom se osvrnuo na taj meč.

"Pobeda od 7:1 je stvar slučajnosti, to je nešto što se događa jednom u životu. Roma nije htela opet da doživi debakl, pa je igrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << defanzivno, branila se sa šestoricom. I pored toga smo dominirali, naročito u drugom poluvremenu", poručio je Gvardiola.

Bajern je posle četvrtog kola lider grupe E sa maksimalnih 12 bodova i već je obezbedio plasman u osminu finala.

"Baš je zabavno igrati u Bajernu. Vrlo smo srećni zbog pobede od 2:0 i sada tačno znamo kako da ispunimo sve zamisli našeg trenera", rekao je Mario Gece, strelac drugog gola na Alijanc areni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.