Šok u Madridu, Tadić i Zijeh utišali Bernabeu! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Madridu, Tadić i Zijeh utišali Bernabeu! (video)

Srbin započeo, Marokanac dovršio!

U revanšu osmine finala Lige šampiona između Reala i Ajaksa u Madridu, Holanđani su poveli već u sedmom minutu meča.

Nakon velike greške Krosa, reprezentativac Srbije Dušan Tadić povukao je kontru po desnoj strani, dodao do Hakima Zijeha koji je rutinski savladao Kurtou.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Veoma teška situacija za "Kraljevski klub" koji i pored primljenog gola ima povoljan rezultat zbog pobede u Amsterdamu od 2:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUŠAN SILNI! MESI I RONALDO DA MU POZAVIDE: Pogledajte čaroliju Tadića kojim je Kralja usred Madrida bacio na kolena (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Mar.2019

Fudbalski reprezentativac Srbije i veznjak Ajaksa Dušan Tadić igra sjajno revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Reala u Madridu.

Nastavak na Kurir...

LŠ - Kralj je mrtav, živeo Dušan Silni! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019, 00:00

Srbin bacio na kolena veliki Real!..Kakvu su samo senzaciju napravili fudbaleri Ajaksa koji su usred Madrida eliminisali Real iz Lige šampiona pobedom od 4:1, a u glavnoj ulozi bio je - Dušan Tadić...Sjajni reprezentativac Srbije je na Santijago Bernabeu pokazao sav svoj raskošan talenat, on je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Ajaksov triptih u kojem je Tadićeva bravura obišla svet (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2019

Tri vanserijska poteza igrača amsterdamskog velikana kao metafora njegove dominacije i Realove nemoći u revanšu osmine finala Lige šampiona u Madridu...1. Brazilac David Neres, strelac drugog gola za Ajaks, učinio je ono što brazilski fudbaleri dobiju rođenjem. Fintom petom je izludeo Realovog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.