LŠ - Kralj je mrtav, živeo Dušan Silni! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Kralj je mrtav, živeo Dušan Silni! (video)

Srbin bacio na kolena veliki Real!

Kakvu su samo senzaciju napravili fudbaleri Ajaksa koji su usred Madrida eliminisali Real iz Lige šampiona pobedom od 4:1, a u glavnoj ulozi bio je - Dušan Tadić.

Sjajni reprezentativac Srbije je na Santijago Bernabeu pokazao sav svoj raskošan talenat, on je bio prosto neuhvatljiv za svoje čuvare.

A dobro je krenulo po Real, pripretio je preko Varana u uvodnim trenucima meča, ali je sve bilo drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od sedmog minuta kada je Tadić asistirao Zijehu koji je savladao Kurtoru.

Potom se dogodio momenat čiste inspiracije Srbina - u 18. minutu Tadić je prošao pored nekoliko čuvara, na sjajan način se oslobodio Kasemira i uputio idealnu loptu ka Nevesu kojem nije bilo teško da zaobiđe Belgijanca i u potpunosti utiša Bernabeu.

Zapretio je domaćin preko Bejla koji je pogodio i stativu u finišu prvog dela meča, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Dobro su započeli puleni Santijaga Solarija drugo poluvreme, ali je nakon pokušaja Benzeme i Asensija ponovo na scenu stupio magični Dušan Tadić.

Prihvatio je Tadić loptu unutar kaznenog prostora, namestio je na levu nogu i hirurški preciznim udarcem pogodio same rašlje gola Kurtoe za veliku radost gostujućih navijača. Dugo se Feliks Brih dvoumio da li da prizna pogodak, ali je nakon odgledanog VAR snimka odlučio da je lopta ipak ostala u terenu neposredno pre pogotka.

Osam minuta kasnije, na drugoj strani odgovorio je rezervista Marko Asensio koji je pružio kakvu takvu nadu domaćoj ekipi da ipak može do preokreta.

Međutim, svaku nadu je ugasio Lase Šene fantastičnim golom iz slobodnog udarca u 72. minutu koji može da ide na račun Kurtoe.

Real je na kraju još i dobro prošao pošto je Zijeh propustio veliku priliku da postigne svoj drugi pogodak na asistenciju Tadića pred kraj meča. Na kraju je Naćo zaradio isključenje zbog oštrog starta.

Daleko manje uzbuđenja videli smo u Dortmundu gde je Totenhem rutinski eliminisao Borusiju sa 1:0.

Nakon 3:0 u Londonu, Nemci su pokušali da nametnu svoj tempo igre u čemu su uspevali u prvom poluvremenu kada je Ljoris odbranio pokušaj Rojsa.

Svaku dilemu otklonio je Hari Kejn koji je u 48. minutu susreta savladao Burkija za konačnih 0:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ajaksovi navijači imaju urnebesnu poruku za Real! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019

Poručili im da ne brinu....Fudbaleri Ajaksa večeras su napravili veliku senzaciju pošto su u Madridu eliminisali Real iz Lige šampiona...Na kraju je bilo 4:1, blistao je neverovatni Dušan Tadić, a zanimljivo je bilo i na tribinama Bernabeua, naročito na onom delu gde su bili smešteni gostujući...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.