Šesnaestina finala Lige Evrope na Areni Sport

Izvor: TV Arena Sport, 09.Feb.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesnaestina finala Lige Evrope na Areni Sport

Nokaut faza drugog UEFA takmičenja ove godine okupiće pet bivših evropskih prvaka, a pobednik će, osim pozamašne novčane nagrade, imati priliku da naredne sezone igra u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poslednje dve sezone trofej je osvjala Sevilja. Španci, kao i Nemci, u završnicu Lige Evrope ulaze sa po četiri tima, a po jedan manje imaće Englezi, Italijani i Portugalci, dok Francuzi i Švajcarci imaju po dva predstavnika.

Šesnaestina finala 18. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << donosi nekoliko derbi utakmica. U sudaru bivših osvajača Lige šampiona, igraju Borusija Dortmund i Porto, sa prenosom na Areni sport 3 od 19 časova.

Susret Fiorentine i Totenhema (AS 4 od 19h), Viljareala i Napolija (AS 2 od 19h) i Olimpika iz Marseja i Atletik Bilbaa (AS 2 od 21h) takođe su utakmice koje ne treba propustiti, dok su uzbuđenja zagarantovana i na mečevima Anderleht-Olimpijakos (AS 5 od 19h) i Galatasaraj-Lacio (AS 3 od 21h).

Završnica Lige Evrope biće zanimljiva i zbog igrača sa ovih prostora. U Fiorentini su Tomović, Iličić, Badelj i Kalinić, boje Lacija brane Đorđević, Biševac, Basta, Milinković-Savić i Lulić, za Anderleht nastupa Filip Đuričić, a za Olimpijakos Luka Milivojević.

Televizija Arena sport će, kao i prethodnih godina, i ove prenositi skoro sve utakmice Lige Evrope, a gledaoci Arene sport uživaće, kako u direktnim, tako i u multi-prenosima. Finale je zakazano za 18. maj, a domaćin će biti Sent Jakob park u Bazelu.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz košarke obavezno pogledajte link vesti.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Kup Kralja i Kup Radivoja Koraća na ARENI SPORT

Izvor: TV Arena Sport, 09.Feb.2016

Naredna sedmica će na televiziji Arena sport proteći u znaku kupova. Pored nastavka najznačajnijih fudbalskih kupskih takmičenja starog kontinenta, Lige šampiona i Lige Evrope, ni ljubitelji košarke neće ostati uskraćeni za kvalitetnu akciju...Od 18. do 21. februara paralelno će se odigravati...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.