Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2024, 21:14

SOSIJEDAD – PSŽ Ultraofanzivni domaćin juri čudo protiv Mbapea i ekipe /SASTAVI/

Fudbaleri Real Sosijedada i Pari Sen Žermena odmeriće snage u revanš meču osmine finala Lige šampiona. PSŽ je kod kuće slavio rezultatom 2:0 u prvom meču. Utakmica je na programu od 21.00 i možete je pratiti uživo na Sportalu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAJERN – LACIO Srbin mora da vadi Bavarce: Poslednja šansa za spas sezone /SASTAVI/

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2024

Fudbaleri Bajerna i Lacija sastaće se u Minhenu, u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Prvi meč u Rimu, završen je rezultatom 1:0. Utakmica počinje u 21.00 i možete je pratiti uživo na Sportalu.

Nastavak na Sportal.rs...

VIŠE NISU POD PRITISKOM: PSŽ predvođen Mbapeom lagano ušao među osam u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 00:02

Rutinski su odradili posao...Fudbaleri Real Sosijedada i Pari Sen Žermena odmerilisnage u revanš meču osmine finala Lige šampiona. PSŽ je kod kuće slavio rezultatom 2:0 u prvom meču, a u Španiji su pobedili sa 2:1 i tako su overili plasman među osam najboljih u elitnom takmičenju. Nemaju više...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mbape pocepao mrežu i pokorio Anoetu: Neverovatni Francuz sa dva gola presudio Sosijedadu

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2024

Pari Sen Žermen je u četvrtfinalu Lige šampiona, može se reći, lakše i nego što se očekivalo. Pošto su u prvom duelu slavili rezultatom 2:0 kod kuće, u gostima su savladali Real Sosijedad rezultatom – 2:1 (1:0).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.