Najveći Zizuov neprijatelj sada navija za njega!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći Zizuov neprijatelj sada navija za njega!

Marko Materaci, koji je na ružan način "zatvorio" Zidanovu karijeru, rekao da će u finalu Lige šampiona navijati za njegov Real

Foto: Youtube/printscreen

Marko Materaci u istoriji fudbala ostao je zapamćen kao najljući protivnik Zinedina Zidana.

Italijan je isprovocirao Francuza u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine, pa ga je udario glavom u grudi, zaradio crveni karton i na neslavan način okončao bogatu karijeru.

Uprkos tom događaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o kome se još uvek priča, Materaci je izjavio da će večeras u finalu Lige šampiona navijati za Zidanov Real protiv Atletiko Madrida.

"Podržaću Zidana. Realu je posle Rafe Beniteza bio potreban motivator kao što je Zinedin. Na strani sam koja nikada ništa nije uzela od mene, a to je uradio Dijego Simeone sa Lacijom kada je Interu uzeo skudeto", rekao je Materaci, bivši igrač Intera, za "Medijaset".

Podsetite se tog duela Zidana i Materacija



Izvor: Youtube

Finale Lige šampiona između Reala i Atletika igra se večeras od 20.45 sati na stadionu San Siro u Milanu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.