Magija Bejla, nesrećni Karijus i Ronaldov ispis za pamćenje! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 15:54

Magija Bejla, nesrećni Karijus i Ronaldov ispis za pamćenje! (video)

Sećamo se kako je Real Madrid osvojio svoju trinaestu Ligu šampiona.

Pre dve godine u Kijevu na današnji dan igralo se finale Lige šampiona. Protivnici su bili Real Madrid i Liverpul. Španski klub je tražio svoju treću titulu u nizu elitnog takmičenja, "redsi" su se uzdali u neverovatno Salaha.

Ipak, desio se Serhio Ramos. Kapiten Reala povređuje Salaha koji u 31. minutu već mora napolje. A onda je usledilo drugo poluvreme i šou Lorisa Karijusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Klop je imao dosta poverenja u svog sunarodnika - ono je počelo da puca u 51. minutu posle 'asistencije' golmana Liverpula Benzemi.

Sadio Mane je uspeo da vrati na 1:1 samo četiri minuta kasnije a onda je rezervista Bejl napravio potez finala kada je u 64. minutu makazicama doveo svoj tim ponovo u vođstvo.

Velški internacionalac povisuje na 3:1 u 83. minutu i donosi novu titulu svom timu. Treća zaredom a trinaesta ukupno. Ovo je ujedno bio i poslednji meč Kristijana Ronalda u belom dresu.

Portugalac je osvojio svoju petu Ligu šampiona, po čemu je prvi u Evropi. Kasnije tog leta prelazi u Juventus za sumu od 110 miliona evra.

-

-


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na današnji dan " horor Karijusa, magija Bejla i Mažićeva pravda VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2020

Na današnji dana pre dve godine, fudbaleri Real Madrida su osvojili 13. titulu prvaka Evrope...Oni su u velikom finalu Lige šampiona, odigranom na Olimpijskom stadionu u Kijevu, savladali Liverpul sa 3:1, a pravdu na tom susretu je delio srpski arbitar Milorad Mažić...Dva ključna aktera meča za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.