Lopta je okrugla, pokušaćemo da iznenadimo Barsu

Izvor: B92, 29.Mar.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lopta je okrugla, pokušaćemo da iznenadimo Barsu"

Lorenco Pelegrini, talentovani fudbaler Roma, rekao je da zna ko je favorit u dvomeču njegove ekipe sa Barselonom u četvrtini finala Lige Šampiona.

"Lopta je okrugla, dočekujemo ovaj meč sa oprezom, znamo koliko su jaki, ali pokušaćemo da im stvorimo probleme", rekao je Pelegrini za "Sky".

Utakmica između Barselone i Rome na programu je u sredu od 20.45 na stadionu Kamp Nou.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Daćemo sve od sebe i nećemo otići u Barselonu kao već poražena ekipa", istakao je on.

Talentovani igrač Rome rekao je da mu se posebno sviđa kako igra Serhio Buskec, ali on verovatno neće igrati na prvom meču zbog povrede.

Za Pelegrinija navodno je zainteresovan Juventus.

"Normalno je da vam se sviđa kada se dovodite u vezu sa velikim klubovima, ali ja sam već u njemu", kratko je rekao Pelegrini.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kjelini igra protiv Milana

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2018, 13:12

Trener Juventusa Masimilijano Alegri potvrdio je da će Đorđo Kjelini biti spreman za utakmicu protiv Milana u subotu od 20.45. "Kjelini je u redu, igraće sutra", rekao je Algri. Očekivalo se da će Kjelini propustiti meč protiv Milana, kao i prvi meč četvrtfiinala Lige šampiona protiv Real Madrida....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.