Kjelini igra protiv Milana

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.03.18. | 13:06

Stigla potvrda od Masimilijana Alegrija

Trener Juventusa Masimilijano Alegri potvrdio je da će Đorđo Kjelini biti spreman za utakmicu protiv Milana u subotu od 20.45.
"Kjelini je u redu, igraće sutra", rekao je Algri.

Očekivalo se da će Kjelini propustiti meč protiv Milana, kao i prvi meč četvrtfiinala Lige šampiona protiv Real Madrida. Ipak, sada su stigle pomalo iznenanđujuće vesti za navijače Stare dame posle reprezentativne pauze koju je Kjelini propustio.

Izabrane vesti

Očigledno je uspeo da se oporavi od istegnuća mišića. Biće to veliko "pojačanje" za Juventus pred duel s Rosonerima.

Nastavio je Alegri potom poimence o svim igračima u timu. Redom kojim su ga novinari pitali.
"Kvadrado će mi biti na raspolaganju. Daglas Kosta mora da više veruje u sebe pred protivničkim golom. Ima kvalitete koje poseduje samo nekoliko igrača na svetu. Bernadeski se vraća u tim sledeće nedelje, nema potrebe za operacijom. Aleks Sandro je dobio udarac, razmislićemo. Iguain nije srećan posle poraza od 1:6 sa Argentinom. Ali se otreznio. Mandžukić je u redu. Lihštajner će igrati desno", redom je odgovarao Alegri italijanskim medijima.

Govorio je Alegri i o samoj utakmici.
"Ljuti smo zbog prosuta dva boda protiv SPAL-a. Sada je na redu Milan, utakmica koja je izjednačena kao što je uvek i bila. Imaju tehnički potkovan tim koji je dobro organizovao Gatuzo", rekao je Alegri.

Foto: Action images


tagovi

Đorđo Kjelini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara