Ivanović: PSŽ ima odlične napadače, ali to ništa ne menja u našoj igri za revanš

Izvor: Sportal.rs, 18.Feb.2015, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: PSŽ ima odlične napadače, ali to ništa ne menja u našoj igri za revanš

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Čelsija odigrali su nerešeno - 1:1 na "Parku prinčeva", u prvom meču osmine finala Lige šampiona. "Plavci" su poveli golom Branislava Ivanovića u 36. minutu, a izjednačio je Edinson Kavani u 54.

Čelsijev defanzivac, kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović, ocenio je da je uprkos povoljnom rezultatu, neophodno i u revanšu odigrati maksimalno koncentrisano.

- Mislim da oni imaju tri napadača koji na istom nivou >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << mogu da odigraju svih 90 minuta i odbranama je veoma je teško da ih zatvori sa svih strana. Ali, mislim da se ništa ne menja za narednu utakmicu u Londonu. Imamo odlične odbrambene igrače koji daju golove i doprinose mnogo ekipi - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt UEFA.

Revanš se igra 11. marta u Londonu.

(Foto: Beta/AP/Michel Euler)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Piksi uživao sa ser Aleksom

Izvor: B92, 18.Feb.2015

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Čelsija odigrali su nerešeno u Ligi šampiona, a duel na ’Parku pričeva’ pratilo je mnogo poznatih ličnosti...Na tribinama stadiona u Parizu našle su se legende među kojima su bili bivši igrač ’Svetaca’ Dejvid Bekam i ser Aleks Ferguson...Njih dvojica sedeli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.