Finale Kupa kralja 25. maja u Madridu, ali na Visente Kalderonu

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale "Kupa kralja" 25. maja u Madridu, ali na "Visente Kalderonu"

Španska federacija odlučila je da se finale "Kupa kralja" igra 25. maja u Madridu, ali ne na "Santjago Bernabeuu", kako su želela oba kluba, već na na "Visente Kalderonu".

Real Madrid je odluku o odbijanju da ustupi stadion obrazložio "odavno planiranim radovima", a klubovi finalisti, Barselona i Atletik Bilbao, na dva sastanka nisu postigla dogovor.

Bilbao je insistirao na stadionu "Kartuha" u Sevilji i to 20.maja, dok je Barselona želela stadion Atletiko Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to upravo 25. maja, jer se finale Lige šampiona igra 19. maja.

Sastanku u Madridu nije prisustvovao predsednik Barselone Sandro Roselj u znak protesta zbog "konstantnih sudijski grešaka na štetu Barselone".
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.