Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Maj.2024, 20:00

Šapić: Moramo da učinimo sve što možemo za beogradske rubne opštine

LAZAREVAC – Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je večeras da se Srbija nalazi u jednom teškom momentu u kome čitav srpski narod mora da pokaže jedinstvo. „Za godinu i po dana koliko sam imao prilike da budem zvanično na čelu kao gradonačelnik, dolazio sam ovde u Lazarevac nekoliko puta u želji da […]
Vest Šapić: Moramo da učinimo sve što možemo za beogradske rubne opštine objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: "Izbori su daleko više od lokalnih" (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Maj.2024

"Izuzetno je važno da svi budemo jedinstveni. Živimo u momentu u kom čitav srpski narod mora pokazati jedinstveni i zato ovi izbori jesu daleko više od lokalnih" - istakao je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa grada Beograda, na mitingu koalicije u Lazarevcu.

Nastavak na Blic...

Šapić o incidentu na Savskom nasipu: Branio sam se gandijevskim metodama

Izvor: Danas, 11.Maj.2024, 13:53

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Beograda i kandidat vladajuće koalicije za gradonačelnika, povodom incidenta na Savskom nasipu, rekao je za sebe da je retko tolerantan političar i da se branio "gandijevskim metodama".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.