Finale LŠ definitivno u Istanbulu, UEFA se nada i navijačima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 12:58

Finale LŠ definitivno u Istanbulu, UEFA se nada i navijačima

Finale Lige šampiona između Mančester Sitija i Čelsija definitivno će se održati u Istanbulu, uprkos lokdaunu u Turskoj koji je na snazi do 17. maja, saopšteno je danas iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

Kako navode iz UEFA, nadaju se i određenom broju gledalaca, odnosno da će klubovi finalisti dobiti najmanje po 4.000 ulaznica.

Takođe, ističe se da će UEFA sarađivati sa lokalnim vlastima, a sve sa željom da polovina kapaciteta Olimpijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stadiona Ataturk bude popunjena, odnosno oko 35.000 gledalaca.

Finale Lige šampiona zakazano je za 29. maj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Turska,   Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Finale LŠ u Istanbulu, verovatno pred navijačima

Izvor: B92, 06.Maj.2021

UEFA je potvrdila da će se finale Lige šampiona održati u Istanbulu i izrazila nadu da će finalisti, Čelsi i Mančester siti, dobiti po 4.000 ulaznica...Spekulisalo se da bi finale Lige šampiona moglo da se premesti iz Istanbula pošto u finalu igraju dva engleska kluba, ali i zbog lokdauna koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.