Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.05.2021.

12:15

Finale LŠ u Istanbulu, verovatno pred navijačima

UEFA je potvrdila da će se finale Lige šampiona održati u Istanbulu i izrazila nadu da će finalisti, Čelsi i Mančester siti, dobiti po 4.000 ulaznica.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Finale LŠ u Istanbulu, verovatno pred navijačima
EPA-EFE/KERIM OKTEN

Spekulisalo se da bi finale Lige šampiona moglo da se premesti iz Istanbula pošto u finalu igraju dva engleska kluba, ali i zbog lokdauna koji je na snazi u Turskoj do 17. maja zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom, ali je UEFA potvrdila da će se duel odigrati prema planu, 29. maja u Istanbulu.

Kako je preneo Skaj, UEFA se nada da će Čelsi i Siti dobiti po najmanje 4.000 ulaznica za svoje navijače za finale, na Ataturk olimpijskom stadionu.

UEFA je navela da će nastaviti blisko da sarađuje sa Fudbalskim savezom Turske i lokalnim i državnim vlastima, kako bi se utakmica organizovala na bezbedan način.

Cilj je da se popuni do 50 odsto Ataturk stadiona, kapaciteta 75.000 sedišta, u zavisnosti od situacije sa koronavirusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve