Ðoković izbacio Del Potra uz rekord kojim je nadmašio Federera (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Mar.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković izbacio Del Potra uz rekord kojim je nadmašio Federera (VIDEO)

Srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, posle sjajne igre i pobede nad Argentincem Huanom Martinom Del Potrom 7:5, 4:6, 6:1.

Ðoković je ostvario jubilarnu 300. pobedu na mastersima i ujedno postavio rekord u kalifornijskoj pustinji sa 19 uzastopnih trijumfa, čime je nadmašio Rodžera Federera.

MASTERS 1000 MATCHES WON: @DjokerNole joins @rogerfederer & >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << @RafaelNadal as only the 3rd player in history to reach 300 wins at this level! pic.twitter.com/W7cO82gmF4

On je odigrao najbolji meč ove godine i naneo drugi poraz Del Potru u samo dve nedelje, nakon turnira u meksičkom Akapulku, ali i povećao prednost u međusobnom skoru na 13-3.

Indian Wells: @DjokerNole Downs @delpotrojuan to Reach Fourth Roundhttps://t.co/GhMFuD2vt2#Djokovic #IndianWells pic.twitter.com/f0VD0EnX2O

Naredni protivnik biće mu Australijanac Nik Kirjos, koji je baš u Akapulku dobio jedini dosadašnji meč protiv Ðokovića.

A persistent @DjokerNole passes his Del Potro test.

Moves through to the R16! #BNPPO17 pic.twitter.com/ku9IdgJ3GT

— Tennis TV (@TennisTV) March 15, 2017

Ovom pobedom, bez sumnje, potvrdio je da je opet u poziciji "vuka koji je gladan pobeda", kako je izjavio u razgovoru sa novinarima uoči starta Mastersa u Indijan Velsu.

"Nisam jedini koji je "gladan", ali da je drugačije odavno bih prestao da igram. Mnogo toga sam osvojio u karijeri, lako bih mogao da kažem, OK, to je dovoljno, ali nastavljam jer i dalje imam želju da pobeđujem", rekao je Ðoković, trostruki uzastopni šampion.



Zvezda bez premca: Novak ponovo oduševio obožavaoce (FOTO)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.