Đoković izbacio Del Potra uz rekord

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković izbacio Del Potra uz rekord

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, posle sjajne igre i pobede nad Argentincem Huanom Martinom Del Potrom 7:5, 4:6, 6:1.

Đoković je ostvario jubilarnu 300. pobedu na mastersima i ujedno postavio rekord u kalifornijskoj pustinji sa 19 uzastopnih trijumfa, čime je nadmašio Rodžera Federera.

On je odigrao najbolji meč ove godine i naneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drugi poraz Del Potru u samo dve nedelje, nakon turnira u meksičkom Akapulku, ali i povećao prednost u međusobnom skoru na 13-3.

Naredni protivnik biće mu Australijanac Nik Kirjos, koji je baš u Akapulku dobio jedini dosadašnji meč protiv Đokovića.

Turnir u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 6.993.450 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ðoković izbacio Del Potra uz rekord kojim je nadmašio Federera (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Mar.2017

Srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, posle sjajne igre i pobede nad Argentincem Huanom Martinom Del Potrom 7:5, 4:6, 6:1...Ðoković je ostvario jubilarnu 300. pobedu na mastersima i ujedno postavio rekord u kalifornijskoj pustinji sa 19 uzastopnih trijumfa,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.