Težak žreb za Novaka na Vimbldonu!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak žreb za Novaka na Vimbldonu!

Del Potro, Monfis, Tim, Federer... Đokovićev put ka finalu posut je trnjem.

Trostruki šampion Vimbldona, trenutno četvrti teniser sveta, (2) Novak Đoković, pred sobom ima put prema novom finalu - posut trnjem!

Jedan od najboljih tenisera svih vremena već otprilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zna da bi mogli da mu budu protivnici kako najprestižniji turnir na scvetu bude odmicao

1. kolo: Martin Kližan

2. kolo: ...

3. kolo: Huan Martin Del Potro

4. kolo: Gael Monfis

četvrtfinale: (8) Dominik Tim

polufinale: (3) Rodžer Federer

Na drugoj strani žreba su (1) Endi Marej, (4) Sten Vavrinka, (6) Marin Čilić...

Vesti iz Londona, Novaka su dočekale u trenutku kada se već lagano pripremao za polufinale ATP turnira u Istbornu, u kojem će nastupiti danas u 15 časova.

Vimbldon, koji je Đoković osvajao 2011, 2014. i 2015, a pre godinu dana izgubio u 3. kolu od Sema Kverija, počinje u nedelju.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.