SVEPRISUTNI VERDASKO STIGAO FEDERERA Sada je na korak od ULTIMATIVNOG REKORDA, a na ovoj listi je Novak TEK OSMI!

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEPRISUTNI VERDASKO STIGAO FEDERERA Sada je na korak od ULTIMATIVNOG REKORDA, a na ovoj listi je Novak TEK OSMI!

Foto: Will Oliver / EPA; Španski veteran Fernando Verdasko će ove godine nastupiti na Vimbldonu i zabeležiti svoje 65. uzastopno učešće na Gren Slem turnirima. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Verdasko je seriju započeo 2003. godine kada je debitovao na Vimbldonu, a od tada nijedan od četiri velika turnira nije mogao da prođe bez njega. O tome koliko je konstantan svedoči i činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da nijedna top 100 lista u poslednjih 15 godina nije prošla bez njegovog imena. Svojim 65. grend slemom u nizu stao je rame uz rame za Rodžerom Federerom, a sada njih dvojica dele mesto broj dva večne liste. Barem još godinu i po dana će na mestu broj jedan biti Felisijano Lopez koji je stigao do 70 turnira u nizu. U prvom kolu će Španac za rivala imati Poljaka Kamila Majčržaka. Na ovoj listi naš Novak Đoković zauzima osmu poziciju sa 51 uzastopnim učešćem na najvećim turnirima, a povreda lakta u 2017. godini je učinila da se taj niz prekine. Lista igrača koji su odigrali najveći broj grend slem turnira u nizu: 1. Felisijano Lopez 70 2. Fernando Verdasko 65 – Rodžer Federer 65 4. Andreas Sepi 57 5. Vejn Fereira 56 6. Stefan Edberg 54 7. Tomaš Berdih 52 8. Novak Đoković 51 (Miodrag Dimitrijević) More
The post SVEPRISUTNI VERDASKO STIGAO FEDERERA Sada je na korak od ULTIMATIVNOG REKORDA, a na ovoj listi je Novak TEK OSMI! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.