MASTERS MADRID: Trijumfalan POVRATAK Federera na ŠLJAKU posle više od 1000 dana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS MADRID: Trijumfalan POVRATAK Federera na ŠLJAKU posle više od 1000 dana (FOTO)

Sjajna igra Švajcarca.

Rodžer Federer se u drugom kolu Mastersa u Madridu vratio na šljaku posle 1.060 dana i bez mnogo muke pobedio Francuza Rišara Gaskea rezultatom 6:2, 6:3.

Švajcarac od 2016, zbog brojnih povreda, nije odigrao meč na najsporijoj podlozi, a svoj povratak obeležio je rutinskim trijumfom nad trenutno 39. teniserom na ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << listi.

Treći teniser sveta je pobedio nakon sat vremena i 11 minuta, uspeo je da oduzme servis svom protivniku tri puta i osigurao plasman u treće kolo turnira u prestonici Španije.

#PA Federer se exhibe ante Gasquet en su regreso a la tierra. El suizo Roger Federer se exhibió ante el francés Richard Gasquet para vencerle por 6-2 y 6-3, y avanzar a los octavos de final del Mutua Madrid Open, en su vuelta a la tierra batida ... https://t.co/rNzBFSlusc pic.twitter.com/crD8HC8xla

— Reportes de CAmérica (@ReportoCA) May 7, 2019

Federer će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Martona Fočoviča i Gaela Monfisa, koji je na programu sutra od 13:30.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MNOGO SKUPA FOTOGRAFIJA: Najbolji teniser sveta i najbolji fudbaler planete zajedno, Novak Đoković i Luka Modrić se družili u Madridu

Izvor: Kurir, 09.Maj.2019

Teniski masters turnir iz serije 1000 koji se održava u Madridu privukao je mnoge poznate ljude iz javnog života glavnog grada Španije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.