Federeru titula u Indijan Velsu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federeru titula u Indijan Velsu

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je večeras turnir u Indijan Velsu pošto je u finalu savladao domaćeg tenisera Džona Iznera sa 2:0 (7:6 6:3) u setovima.

Federer je do titule u Kaliforniji i 1.000 ATP poena došao za sat i 21. minut igre posle neizvesnog prvog seta i nešto slabijeg otpora Amerikanca u drugom delu meča. U prvom setu viđena je izjednačena borba, a Federer je opravdao ulogu favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tek u taj-brejku koji je dobio sa 9:7. U drugom setu Švajcarac je uspeo dva puta da oduzme servis Amerikancu koji nije bio ubojit kao u polufinalu sa Novakom Đokovićem kada je ubacio 12 asova. Izner je protiv Federera uspeo samo četiri puta neodbranjivo da servira dok je Švajcarac sedam puta postigao as. Najbolji teniseri sveta preseliće se iz Kalifornije u Majami gde će od 21. marta početi drugi za redom turmir serije Masters 1.000. Titulu u Majmiju brani najbolji teniser sveta Novak Đoković. Beta
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković finale

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federeru titula u Indijan Velsu

Izvor: Beta, 19.Mar.2012

BEOGRAD, 18. marta 2012. (Beta) - Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je u nedelju uveče turnir u Indijan Velsu pošto je u finalu savladao domaćeg tenisera Džona Iznera sa 2:0 (7:6 6:3) u setovima.

Nastavak na Beta...

Federeru titula u Indijan Velsu

Izvor: Politika, 19.Mar.2012

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je turnir u Indijan Velsu pošto je u finalu savladao domaćeg tenisera Džona Iznera sa 2:0 (7:6 6:3) u setovima...Federer je do titule u Kaliforniji i 1.000 ATP poena došao za sat i 21. minut igre posle neizvesnog prvog seta i nešto slabijeg otpora Amerikanca...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.