Federer u polufinalu turnira u Štutgartu

Izvor: Beta, 15.Jun.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer u polufinalu turnira u Štutgartu

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se danas u polufinale turnira u Štugartu, pošto je pobedio 75. igrača sveta Argentinca Gvida Pelju posle dva seta, 6:4, 6:4.Drugi teniser sveta napravio je dva brejka, po jedan u svakom setu, što mu je bilo dovoljno da pobedi posle 65 minuta. Osvajač 20 grend slem titula sutra će u polufinalu igrati protiv pobednika duela Australijanca Nika Kirjosa i Španca Felisijana Lopesa. U drugom polufinalu igraće branilac titule Francuz Luka Puj i Kanadjanin Miloš Raonić. Puj je pobedio Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6:4, 6:7, 6:3, a Raonić je bio bolji od trećeg nosioca Čeha Tomaša Berdiha sa 7:6, 7:6. 
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠVAJCARAC U ODLIČNOJ FORMI: Federer u polufinalu Štutgarta

Izvor: Kurir, 15.Jun.2018

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se danas u polufinale turnira u Štugartu, pošto je pobedio 75. igrača sveta Argentinca Gvida Pelju posle dva seta, 6:4, 6:4.

Nastavak na Kurir...

Štutgart čeka spektakl – Kirjos i Federer u polufinalu

Izvor: B92, 16.Jun.2018, 08:30

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u polufinale turnira u Štutgartu pošto je pobedio Španca Felisijana Lopesa posle tri seta, 6:4, 3:6, 6:3...Kirjos je pobedio posle sat i 25 minuta. On je dva puta oduzeo servis protivniku, koji je napravio jedan brejk...Kirjos će u polufinalu igrati protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.