Paklen žreb za Novaka u Kvinsu

Izvor: B92, 16.Jun.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Paklen' žreb za Novaka u Kvinsu

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, u prvom kolu turnira u Kvinsu igraće protiv kvalifikanta.

Nekada najbolji igrač sveta iz kvalifikacija može da dobije nezgodne igrače poput Tanasija Kokinakisa, Džona Milmana, Tejlora Frica...

Već u potencijalno drugom kolu Novaka čeka drugi nosilac na Grigor Dimitrov, što će biti i najveći ispit srpskog igrača sve do finala.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />U četvrtini finala Đokovićev protivnik eventualno bi bio Tomaš Berdih, dok bi u u polufinalu mogao da 'naleti' na Kevina Andersona ili Džeka Soka.

Na drugoj strani žreba su Marin Čilić (1), David Gofan, Sem Kveri, Kajl Edmund, ali i Endi Mari koji se posle skoro godinu dana vraća tenisu.

Novak je posle eliminacije na Rolan Garosu kazao da ne zna da li će igrati na travi, međutim nekoliko dana kasnije potvrdio je da će igrati u Kvinsu i na Vimbldonu.

Đoković će u Kvinsu učestvovati i u dublu, i to sa Stenom Vavrinkom. Njih dvojica u prvom kolu igraju protiv Tomaš Berdih i Fernanda Verdaska.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novaku izrazito teško od drugog kola!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2018

Novak Đoković će posle osam godina igrati na turniru u Kvinsu...Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, startuje naredne nedelje na turniru u Kvinsu, igraće na tom turniru posle 8 godina...Obavljen je i žreb za ovaj turnir, a Novaku će biti izrazito teško...U prvom kolu će igrati protiv kvalifikanta,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.