Federer u polufinalu turnira u Štutgartu, još pobeda do svetskog vrha

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer u polufinalu turnira u Štutgartu, još pobeda do svetskog vrha

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se danas u polufinale turnira u Štugartu, pošto je pobedio 75. igrača sveta Argentinca Gvida Pelju posle dva seta, 6:4, 6:4.

Drugi teniser sveta napravio je dva brejka, po jedan u svakom setu, što mu je bilo dovoljno da pobedi posle 65 minuta.

Osvajač 20 grend slem titula sutra će u polufinalu igrati protiv pobednika duela Australijanca Nika Kirjosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Španca Felisijana Lopesa.

U drugom polufinalu igraće branilac titule Francuz Luka Puj i Kanadjanin Miloš Raonić.

Puj je pobedio Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6:4, 6:7, 6:3, a Raonić je bio bolji od trećeg nosioca Čeha Tomaša Berdiha sa 7:6, 7:6.

Inače, ukoliko pobedi u narednom meču, Federer će preteći Nadala na ATP listi i postaće novi broj 1.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović u polufinalu Liona, još pobeda do najboljeg plasmana u karijeri

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018

Miomir Kecmanović je posle velike borbe stigao do polufinala turnira u francuskom gradu Lionu...Srpski teniser koji ima samo 18 godina, Miomir Kecmanović, mogao bi na turniru u Lionu da stigne do najbolje pozicije na ATP listi u svojoj karijeri...On je danas izborio učešće u polufinalu pobedom protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.