Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer nakon preokreta savladao Čilića

Rodžer Federer savladao je Marina Čilića poslije preokreta sa 6:7 (5), 6:4, 6:1 u trećem kolu grupne faza Završnog mastersa u Londonu.

Hrvat je dobio prvi set protiv Švajcarca ali onda kao da se uplašio pobjede, počeo je da griješi, potpuno se raspala njegova igra što je Federer znao da iskoristi.

Švajcarac se tako sa maksimalnim učinkom plasirao u polufinale turnira, dok je Čilić >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << opet London napustio bez ijedne pobjede.

Federer će u polufinalu u subotu igrati sa pobjednikom meča trećeg kola Grupe A (Pit Sampras) između Dominika Tima i Davida Gofana, koji se sastaju u petak.

Kasnije u Grupi B (Boris Beker) igraju Aleksandar Zverev i Džek Sok, a pobjednik će u polufinalu igrati sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sok iznenadio Zvereva za polufinale Londona

Izvor: B92, 17.Nov.2017, 00:12

Amerikanac Džek Sok plasirao se u polufinale Završnog mastersa u Londonu. Amerikanac će u polufinalu u subotu igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova koji je najbolji u Grupi A.

Nastavak na B92...

Gofan preko Tima do polufinala Londona

Izvor: RTS, 17.Nov.2017

Belgijski teniser David Gofan savladao je Austrijanca Dominika Tima sa 2:0 (6:4, 6:1) i plasirao se u polufinale završnog turnira u Londonu. Protivnik u subotu biće mu Švajcacrac Rodžer Federer. Sve mečeve možete pratiti na našem Drugom programu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.