Federer: Dobar odnos sa Novakom, štampa nas svađa

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Dobar odnos sa Novakom, štampa nas svađa

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da je uzbuđen što će igrati u Novom Sadu i da se nada najboljem u duelu protiv Srbije.
Drago mi što sam tu, uzbuđen sam što su igrati u Novom Sadu posle dobrog rezultata na Australijan openu. Pričao sa selektorom i (Stanislasom) Vavrinkom i doneo odluku da, ipak, dođem. Momentum reprezentacije je dobar, igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << smo dobro u Australiji i nadam se najboljem – rekao je Federer novinarima u Novom Sadu posle žreba.
Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Švajcarske počeće duelom Ilije Bozoljca i Rodžera Federera. Taj meč je na programu u petak od 14 časova u novosadskom SPENS-u, a posle Bozoljca i Federera na teren izlaze Dušan Lajović i osvajač Australijan opena Stanislas Vavrinka.
Novinare je zanimao o Federerov odnos sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koji nije u sastavu Srbije za meč sa Švajcarskom.
Moj odnos sa Novakom je dobar. Štampa je navikla da preuveličava stvari. Kao da želi da se mi svađamo. Novak i ja smo imali mnogo uzbudljivih mečeva, ali van terena je sve korektno i prijateljski. Drago mi je što je izrastao u velikog igrača. On nije sada ovde, ali generalno naš odnos je u redu – rekao je Federer.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer: Uzbuđen sam što ću igrati u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2014

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da je uzbuđen što će igrati u Novom Sadu i da se nada najboljem u duelu protiv Srbije... "Drago mi što sam tu, uzbuđen sam što su igrati u Novom Sadu posle dobrog rezultata na Australijan openu. Pričao sa selektorom i (Stanislasom) Vavrinkom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Federer dobio prvi set, brejk Ilije u drugom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2014, 16:13

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Švajcarske počeo je duelom Ilije Bozoljca i Rodžera Federera. Prvi set dobio je Švajcarac posle brejka u sedmom gemu, 6:4. Bozoljac napravio brejk u drugom setu, vodi 4:1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.