Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokoviću od Najkija 50% više od Federera i Nadala?

Sve su učestalije priče stranih medija da će srpski teniser Novak Đoković naredne godine promijeniti ’dres’ i potpisati za ’Najki’.

Srpski teniser 2012. potpisao je petogodišnji ugovor sa japanskim ’Uniqlo’, a 2017. bi mogao da dobije ugovor od američkog proizvođača sportske opreme.

’Najki’ već sponzoriše >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rafaela Nadala i Rodžera Rederera koji dobijaju 10 miliona dolara godišnje, ali španski i švajcarski teniser su u velikom padu posljednjih godina, pa je navodno ta kompanija ponudila Đokoviću dvogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona dolara, piše B92.

To znači da će srpski igrač, ukoliko potpiše ovaj ugovor, dobijati 50% više od svoja dva najveća rivala.

Ono što zvuči nevjerovatno je da ta američka kompanija ima samo jednog Top10 igrača trenutno, a to je upravo Nadal.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.