Đoković otkrio zašto je njegovo rivalstvo sa Federerom POSEBNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković otkrio zašto je njegovo rivalstvo sa Federerom POSEBNO

Meč rešen posle tri seta.

Publika u pariskoj dvorani "Bersi", kao i širom sveta imala je priliku da gleda novi okršaj dva teniska majstora, Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Uspešniji je bio Srbin koji će se u nedelju (15.00) u finalu boriti sa Rusom Karenom Kačanovim.

- Odigrali smo mnogo epskih mečeva, ali je ovaj jedan od najboljih. Tenis na vrhunskom nivou. Uz polufinale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Nadalom na Vimbldonu, ovo je definitivno najuzbudljiviji meč koji sam odigrao ove godine. To se i očekivalo jer sam igrao protiv Rodžera. Znao sam da moram da dam sve od sebe kako bih pobedio. Zbog toga je naše rivalstvo tako posebno - rekao je Novak posle 47. međusobnog meča (25:22).

- Kako je servirao večeras, bilo je neverovatno. Oduvek je to bilo njegovo oružje. Večeras je pogađao neverovatno - kazao je Đoković, koji će u ponedeljak preuzeti prvo mesto na ATP listi.

Kačanov je trenutno 18. teniser ATP liste, a njihov jedini međusobni susret pripao je Novaku u osmini finala ovogodišnjeg Vimbldona. Da podsetimo, Novak je četiri puta do sada bio šampion Mastersa u Parizu (2009, 2013, 2014. i 2015. godine).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.