Da li je ovo najbolji opis Novaka Đokovića IKADA?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najbolji opis Novaka Đokovića IKADA?

Nakefektnije objašnjenje zbog čega je Nole najbolji na svetu!

Novak Đoković nastavio je da ređa pobede i u Parizu, juče je savladao i Marina Čilića za plasman u polufinale, gde ga oko 16:30h očekuje još jedan veliki meč sa Rodžerom Federerom.

A u iščekivanju ovog duela, Nole je dobio prelep kompliment od jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od svojih rivala na ATP turnirima, Portugalca Souse.

Nole je upravo pobedom nad Sousom startovao u Parizu, taj meč je dobio sa 7:5 i 6:1, a Portugalac je u razgovoru sa novinarima na sjajan način opisao srpskog tenisera, kao idealnu kombinaciju Fededera i Nadala.





''Federer je klasa. Kada on igra to izgleda da čini sa preveliko lakoćom, dok je Nadal izumetno moćan, borben i prilično jakog samopouzdanja i posvećenosti tenisu. A Đoković je savršena kombinacija njih dvojice, pokupio je sve najbolje od Federera i Nadala'', poručio je Žoao Sousa, a prenosi ''TennisWorldUSA''.

Podsetimo, bez obzira na dalji učinak na ovom turniru, Novak Đoković će od ponedeljka i zvanično preuzeti mesto broj 1 na ATP listi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrvati ističu još jedan Novakov džentlmenski gest! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Srbin oduševljava i igrom i sjajnim gestovima...Novak Đoković je juče izborio plasman u polufinale turnira Masters serije u Parizu, savladao je najboljeg hrvatskog tenisera Marina Čilića sa 2:1, a ono što je uradio odmah posle meča posebno je istaknuto i u hrvatskim medijima...Naime, dok je Čilić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.