Dan oluke u Grupi Andre Agasi, ko će na megdan Timu i Federeru

Izvor: RTS, 15.Nov.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan oluke u Grupi "Andre Agasi", ko će na megdan Timu i Federeru

U Londonu se igraju mečevi poslednjeg kola u Grupi "Andre Agasi", posle kojih će biti poznati svi polufinalisti Završnog turnira. Prethodno, svoje mesto među četvoricom najboljih zauzeli su Dominik Tim i Rodžer Federer. Mečeve Nadal – Cicipas (15.00) i Zverev – Medvedev (21.00) možete pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> U prvom meču dana u Grupi "Andre Agasi" od 15.00 časova sastaju se Stefanos Cicipas i Rafael Nadal.

Grčki teniser zabeležio je dve ubedljive pobede u prva dva kola, pa je je već obezbedio plasman u polufinale.
Nadalu je, s druge strane, neophodan trijumf protiv Cicipasa, ali i da Zverev u večernjem terminu ne savlada Danila Medvedeva.
Zverev i Medvedev igraju od 21.00 sat, a mladom Nemcu dovoljan je trijumf bilo kojim rezultatom, kako bi se plasirao u polufinale i istovremeno eliminiše Rafaela Nadala.
Nemac brani titulu osvojenu prošle godine, kada je u finalu savladao Novaka Đokovića.
Oba meča možete pratiti u direktnim prenosima na Drugom programu RTS-a.
Prethodno su plasman u polufinale izborili Dominik Tim i Rodžer Federer, koji su zauzeli prva dva mesta u Grupi "Bjern Borg".
Rezultate i raspored takmičenja na Završnom mastersuu Londonu možete videti OVDE.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SRBIJA JE OVO ČEKALA: Poznat tačan TERMIN novog epskog duela Đokovića i Federera

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:13

Borba za polufinale...Novak Đoković i Rodžer Federer u međusobnom duelu odlučiće drugog polufinalistu ATP finala u Londonu iz grupe „Bjorn Borg“ koji će se u borbi za finale prodružiti Dominiku Timu koji je osigurao prvo mesto u grupi...Organizatori takmičenja u Londonu objavili su raspored...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.