Izvor: Luftika.rs, 30.Maj.2020, 19:29

BRUKA I SRAMOTA: Dečaku u Nišu ispalo 2.000 dinara, gest prolaznika razbesneo Srbiju (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz Niša koji je izazvao šok i nevericu kod velikog broja ljudi. Na snimku koji je objavljen vidi se dečak kojem ispada novac ispred mesare, kao i čovek koji prolazi pored i nonšalatno kupi dečakov novac.
Snimak je na Fejsbuku postavila dečakova majka Bojana Lilić.
– Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 2.000 dinara. Evo vidite kako „gospodin“ krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju!!! – napisala je Bojana u objavi na društvenoj mreži.
– Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima… – dodala je ona u objavi.
Kako se može videti u komentarima ljudi su bili u neverici.
„Sramota“, „zar od deteta da krade“, „ne mogu da verujem na kakve je grane spalo naše društvo“, „lep primer daje detetu“, samo su neki od komentara.



📛⛔️Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici. Dok je vadio spisak ispalo mu je 2,000 dinara. Evo vidite Kako “gospodin” krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju!!!Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima…Hvala radnicama Šecija sto su nam dale video, koje su uvek predivne❤️❤️
Gepostet von Bojana Lilić am Freitag, 29. Mai 2020

Raskrinkali Tijanu Ajfon i 26 punjača, a šta ćemo sa onima što umesto tela prodaju dušu?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.