Izvor: Blic, 29.Maj.2020, 22:38

SRAMOTA Detetu je ispred radnje ispao novac, a potez ovog čoveka će vas RAZOČARATI (VIDEO)

Koliko puta vam se dogodilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac? Verovatno bi svako u prvom trenutku pomislio da taj novac zadrži, ali bi u već u sledećem proradila savest i novac bi ste vratili vlasniku. Većina da, ali ne i ovaj čovek, čija će vas reakcija najblaže rečeno zgroziti i razočarati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRAMOTA! Dečaku ispred radnje ispalo 2.000 dinara, a potez ovog Nišlije RAZBESNEO JE SRBIJU - Pogledajte šta je uradio (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020, 18:45

Koliko puta vam se dogodilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac? Koliko puta vam se dogodilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac? Verovatno bi svako u prvom trenutku pomislio da taj novac zadrži, ali bi u već u sledećem proradila savest i novac bi ste vratili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.