Izvor: Blic, 11.Maj.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Čelsija se svete sudiji preko Evrosonga!

Besni navijači Čelsija su čvrsto rešili da se oduže sudiji Tomu Heningu Ovrebu za sve ono što im je (kako oni to vide) uradio u revanšu polufinala Lige šampiona sa Barselonom. Ako već ne mogu da izmene njegove sporne odluke, vrate vreme unazad i dobiju bar jedan penal, onda mogu da se potrude da spreče pobedu Norveške na takmičenju za pesmu "Evrovizije"!



Nade Čelsija za finale Lige šampiona srušio je Inijestin gol u samom finišu, a činjenica da su četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << puta pre toga igrači "plavih" tražili penal potpuno je razbesnela Drogbu, Balaka i navijače londonskog kluba. Drogba i Balak čekaju kazne za svoje ispade, posle čega će se njihov odnos sa arbitrom završiti. Za navijače to ne važi, pa su oni posle brojnih pretnji smrću malo spustili loptu i rešili da se obračunaju sa Norvežaninom na drugačiji način.

Grupa navijača Čelsija je na internetu pokrenula kampanju protiv 22-godišnjeg Aleksandra Ribaka, glavnog favorita za osvajanje prvog mesta na predstojećem "Evrosongu".

"Oni su nam ukrali šansu da igramo u finalu Lige šampiona, sada je vreme da mi njima ukrademo trofej sa pesme Evrovizije", saopštili su navijači.

Aleksandar Ribak sa svojom pesmom "Fairytale" prema procenama kladionice "William Hill" ima najveće šanse za pobedu, sa kvotom 13:8, pa će "plavi" morati dobro da porade na promociji svoje kampanje "Nula za Norvežane", naročito zbog toga što sada i nacionalni žiri učestvuje na glasanju, a ne samo publika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.