Zvezde koje će u papučama pratiti EURO: Holandija i Srbija najviše da se zapitaju

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde koje će u papučama pratiti EURO: Holandija i Srbija najviše da se zapitaju

Poznati su svi učesnici smotre evropskog fudbsala u Francuskoj, ali i idealan tim onih koji će narednog leta zadužiti daljinski upravljač u ruke

Kada se sledećeg leta fudbalska elita i provincijalci poput Albanije, Severne Irske, Mađarske i ostalih okupe na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, biće i mali broj zvezda koji će sedeti kući u papučama i sa daljinskim upravljačem se prisećati gde su pogrešili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Novi sistem takmičenja i prošireni spisak učenika znače i da će se u Francuskoj naći praktično svi koji nešto znače i vrede u evropskom fudbalu. Ipak, nekolicina zvezda će propustiti najveću smotru evropskog fudbala jer ni u ovakvom sistemu kvalifikacija nisu uspeli da se zabeleže uspeh. Ili su osuđeni da igraju za slabe reprezentacije kojima ni ovakav sistem ne pomaže.

Fudbalski analitčari sa britanske televiije „Skapj Sports“ i američkog „ESPN“ su sastavili idealne timove od fudbalera koji neće učestvovati na EP u Francukoj. Na prvi pogled se odmah može izviući zaključak da su Holanđanbi najveće razočaranje, a Srbija odmah posle njih.

Za Holanđane ne treba brinuti, jer se će oni vartiti i posle ovakvog neuspeha. Sa druge satrane ostaje dileme u koju grupu svrsati igrače Srbije. Da li u onu u kojoj je Holandija i ekipe koje su razočarale jer se od njih očekivao plasman u Francuku? Ili je realnije da srpski igrači budu u društvu mihitarjana i ostai majstora koji igraju za fudbalske liliputance? Za razliku od Holandije kojoj se to dešava jednom u 15 godina, Srbiji ovaj  neuspeh u kvalifikacijama nije neuspeh ili kiks. Srbije već godinama nema na velikim takmičenjima...

U idelanom timu Skaja se nalazi najviše Holanđana (četvorica), sledi Srbija (trojica), Bih (dvojica) dok ostali imaju po jednog predstavnika... Taj tim izgleda ovako

Što se tiče izbora stručnjaka sa ESPN, oni su u idelanih 11 stavili po dvojicu Holanđana, Srba, Danaca i Bosanaca i po jednog Jermena, Grka i Škota. Njihov tim izgleda ovako.

Da li po vašem mišljenju neko nedostaje?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.