Znate li zbog čega je Hrvatima značajan Besedinov gol protiv Srbije?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li zbog čega je Hrvatima značajan Besedinov gol protiv Srbije?

Obradovao ih je...

Reprezentacija Srbije nije uspela juče da se plasira na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacionu Grupu B, a osim toga ''Orlovi'' nisu stigli ni do utešne pobedde nad Ukrajincima.

Besedin je bukvalno u poslednjim sekundama meča izjednačio na 2:2, a taj njegov gol je obradovao i - Hrvate.

O čemu se radi, objasnio je tamošnji ''Index'' u svom tekstu.

Razlog je predstojeći žreb, koji će biti održan 30. novembra u Bukureštu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Da je izgubila, Ukrajina bi mogla završiti u drugom šeširu, ako u poslednjem kolu Španija savlada Rumuniju, a Nemačka Severnu Irsku, što je prilično realno.

Jučerašnjim remijem, Ukrajina je praktično učinila uslugu i Hrvatskoj jer Francuska, ako pomenute utakmice završe očekivanim ishodima, više ne može biti u prvom šeširu, što znači da bi Hrvatska u žrebu izbegla prvog favorita turnira, prenosi Index.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.