Uživo: Odbojkaši na dobrom putu, dobili prvi set protiv Finske

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Odbojkaši na dobrom putu, dobili prvi set protiv Finske

Odbojkaška reprezentacije Srbije igra meč poslednjeg kola grupe C protiv Finske na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Danskoj.

Nakon neočekivanog poraza od Slovenije sa 3:1 i pobede nad Holandijom od 3:2, "orlovima" je i bod, odnosno minimalan poraz od Finske, bio dovoljan za plasman u osminu finala, dok trijumf donosi drugo mesto u grupi.

Direktan plasman u četvrtfinale izboriće pobednici grupa, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije iz sve četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grupe igraće u osmini finala. U prvoj utakmici 3. kola C grupe Holandija je ranije u Herningu pobedila Sloveniju sa 3:0 (19:25, 25:19, 25:22, 25:23).

Srpski odbojkaši su dobro krenuli i osvojili prvi set sa 25:20.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Odbojkaši Srbije u osmini finala EP, dobili i drugi set protiv Finske

Izvor: Blic, 22.Sep.2013

Odbojkaška reprezentacije Srbije igra meč poslednjeg kola grupe C protiv Finske na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Danskoj...Nakon neočekivanog poraza od Slovenije sa 3:1 i pobede nad Holandijom od 3:2, "orlovima" je i bod, odnosno minimalan poraz od Finske, bio dovoljan za plasman u osminu finala,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.