UŽIVO: Nemačka - Španija, strašna golčina Vajzera! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Nemačka - Španija, strašna golčina Vajzera! (VIDEO)

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

KRAJ UTAKMICE

90+2. minut - Očajan centaršut Injakija Vilijamsa, siguran je Julijan Polerzbek.

90. minut - Četiri minuta nadoknade. Inače, Injaki Vilijams je totalno izgubio kontrolu, faulira Nemce, svađa se sa sudijom... Žuti karton za Hesusa Valjeha.

89. minut - Pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Saula Njigeza blokira jedan od defanzivaca Nemačke. Španci su dosad imali samo jedan šut u okvir gola...

87. minut - Levin Oztunali menja Maksimilijana Filipa. Nemci pritiskaju Špance, kao da oni jure rezultat.

83. minut - Štefan Kunc vrši drugu, a Albert Selades treću izmenu. Javno opomenuti Janik Haberer ustupa mesto Dominiku Koru, a Borha Majoral menja Markosa Ljorentea. Napadač umesto veziste. Španci idu na sve ili ništa. Sa četiri ofanzivca.

81. minut - Serž Gnabri izlazi iz igre. Očekivano. Istina, imao je nekoliko vrhunskih poteza, ali je i mnogo prilika prosuo. Mogao je bar jedan gol da da. Rekosmo već, na terenu je Nadim Amiri.

80. minut - Polako popušta koncentracija Nemcima, vidi to i Štefan Kunc koji sprema izmenu. Nadim Amiri će u igru.

78. minut - Žuti karton za Maksa Majera. Podsetimo, požuteli su još Maksimilijan Arnold, Janik Haberer i Niklas Štark. U redovima Španije su javno opomenuti Saul Njigez i Markos Ljorente.

78. minut - Injaki Vilijams centrira, opet Niklas Štark na mestu. Kako igra ovaj čovek...

76. minut - Đerar Deulofeu puca, Niklas Štark opet na mestu i još jednom u sledećem napadu. Odlično se postavlja štoper Pancera.

76. minut - Opet u akciji Vilijams, zajedno sa Ektorom Beljerinom, ali je ofanzivac Atletik Bilbaa poslao slabu loptu petom.

75. minut - E, sada se dogodilo nešto što smo retko imali priliku da vidimo. Bar večeras. Injaki Vilijams je razgrnuo nemačke defanzivce, stuštio se ka njihovom golu, ali je poslao loptu iza leđa nekom od saigrača. Dobar napad ode u nepovrat.

74. minut - Španci se sve više otvaraju iz drugog plana, Hose Gaja pokušava da nešto uradi sa levog krila, ali Mark-Oliver Kemf po ko zna koji put maestralno reaguje. Ako ne popusti koncentracija Nemcima, bar na momenat, teško će ovde Španci do izjednačenja.

73. minut - Sebaljooooos! Zamalo! Prolete lopta pored gola.

71. minut - Drugu izmenu vrši Albert Selades koja opet ne menja ništa u taktičkom smislu. Napadač za napadača. Injaki Vilijams menja Sandra Ramireza.

71. minut - Opet u šansi Serž Gnabri, ponovo na istu foru kao malopre. Janik Gerhart ga je uposlio na levom krilu, a Gnabri je po ko zna koji put bio neprecizan.

70. minut - Španci polako gube konce. Mnogo brzaju, ima sve više sebičnosti, brzopletosti, dekoncentracije. Marko Alonso pokušava sam nešto da uradi, ali Nemci igraju čvrsto i disciplinovano. Nema prolaza.

68. minut - Uh, uh, uh... Zamalo Markos Ljorente da popije crveni karton. Definitivno mora da obuzda strasti.

67. minut - Uskoro će u igru Injaki Vilijams...

65. minut - Zamalo da se Serž Gnabri oduži Maksu Majeru, ali je vezista Šalkea bio u ofsajdu.

62. minut - Opkolili su Nemci španski gol, ali nema promene rezultata. Neverovatno je koliko su Panceri fizički spremni i koliko imaju snage.

61. minut - Kakva šansa za Serža Gnabrija! Pogrešio je Horhe Mere, Maks Majer je prosledio loptu do Gnabrija koji ne materijalizuje ovu priliku. Sjajna odbrana Kepe Arizabalage.

60. minut - Na drugoj strani udarac Maksa Majera kojeg blokiraju defanzivci Španije, potom proba Serž Gnabri, lopta prolazi pored stative.

58. minut - Tuče Saul Njigez sa distance, ali nema promene rezultata. Dobar je ovo šut bio.

56. minut - Probija Đerar Deulofeu po desnom krilu, ali neumorni Serž Gnabri otklanja opasnost. Odlično se brani Nemci, svi za jednog, jedan za sve. Maksimalno disciplinovano. Španci imaju ogromne poteškoće da probiju defanzivu Pancera.

54. minut - Markos Ljorente dobija žuti karton. Ukupno peta javna opomena na utakmici.

52. minut - Nemci igraju neverovatnu odbranu. Sve snage su usmerili na Sandra Ramireza koji jednostavno nema prostora za manevar.

52. minut - Treća javna opomena za Nemačku. Niklas Štark je faulirao Danija Sebaljosa. Nisu ni Panceri ludi, znaju odakle preti najveća opasnost...

51. minut - Hose Gaja će u igru umesto Honija. Ništa ovo ne menja što se tiče taktike, videćemo da li će Španci sada dobiti na probojnosti po levom boku ulaskom u igru supertalentovanog defanzivca Valensije.

50. minut - Janik Haberer faulira Markosa Ljorentea i dobija žuti karton.

50. minut - Albert Selades sprema prvu izmenu...

49. minut - Niklas Štark je probao dugom loptom da nađe Maksimilijana Filipa, ali nisu se najbolje razumeli štoper i ofanzivac.

47. minut - Opet napadaju Nemci, najviše preko Serža Gnabrija. Inače, Maksimilijan Arnold je zaradio žuti karton.

- Počelo je drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

43. minut - Žuta karta za Saula Njigeza. Španci pod hitno moraju da se presaberu ako misle da urade nešto na ovom meču. U suprotnom, mogu samo da završe utakmicu sa minimum jednim igračem manje.

40. minut - GOOOOOOOOL! Džeremi Toljan centrira za Mičela Vajzera koji maestralno glavom lobuje Kepu Arizabalagu, vode Nemci - 1:0! 

39. minut - Očajan šut Janika Haberera završava preko gola. Inače, Nemci razvlače loptu, idu u širinu, preko krila, a Španci strpljivo čekaju svoju prilike iz kontre. Ni jedni ni drugi nemaju previše uspeha.

36. minut - Sandro Ramirez tuče glavom nakon kornera, ali nema promene rezultata. Španci nikako da se presaberu kada je reč o defanzivi. Nervozni su, prave previše prekršaja, te ni Benoa Bastijan nema izbora nego da dosudi loptu za Nemce.

35. minut - Đerar Deulofeu ponovo probija po strani i ponovo ne uspeva da uradi nešto konkretno.

33. minut - Šut Danija Sebaljosa, na pravom mestu je Niklas Štark. Da ne beše štopera Herte, teško bi ovo odbranio Julijan Polerzbek.

32. minut - Probaju Nemci na sve načine da ugroze gol Španaca, ali im zasad to ne uspeva. Ide lopta kroz sredinu, sa krila, igrači se rotiraju, no i defanziva nominalnih gostiju radi posao kako treba.

30. minut - Zamalo da se Špancima isplati ovakva taktička postavka. Đerar Deulofeu je povukao kontru, ali je - karakteristično za njega - preterao i bio sebičan. Priključili su se nešto kasnije Marko Asensio i Dani Sebaljos. Ipak, napad je propao. Nemci se strašno dobro brane.

28. minut - Španci su baš povukli ručnu. Krenuli su žestoko, Marko Asensio i Dani Sebaljos su stavljali na muke Nemce, a ispostavilo se da je sve to bilo kratkog daha. Sada su izabranici Alberta Seladesa rešili da čekaju priliku iz kontre. Možda neverovatno, ali istinito.

26. minut - Utisak je da je tempo malo opao. Rešili su i jedni i drugi da se ne zaleću previše. Videćemo da li će nekom od reprezentacija to doneti rezultatski benefit.

24. minut - Marko Asensio pokušava petom... Ništa od toga. Kontra Nemaca, napad je naglo usporio. Na drugoj strani sličnu stvar čine Španci. Marko Asensio je odlično povukao kontranapad, ali...

23. minut - Glavni arbitar Benoa Bastijan promenio je izgleda politiku rešivši da ne secka igru čestim sviranjem prekida.

21. minut - Još jedna dobra prilika za Serža Gnabrija! Odlično je dočekao loptu na drugoj stativi i šutirao, zasmetao mu je neko od saigrača, a drugi pokušaj je zaustavio Kepa Arizabalaga. Nemci opasniji u dosadašnjem toku utakmice, Španci su malo povukli ručnu.

20. minut - Sve nervozniji španski reprezentativci. Markos Ljorente pravi faul blizu ivice šesnaesterca, novi prekid izvode Nemci.

17. minut - Razigrao se sada Đerar Deulofeu, baš onako kako smo navikli od njega prošle sezone u dresu Milana. Raspalio je španski ofanzivac sa levog krila, ali je Mark-Oliver Kemf izblokirao njegov pokušaj. Španci su dobili treći korner u dosadašnjem toku meča, no nisu ga iskoristili. Ostaje 0:0.

16. minut - Serž Gnabri u šansi! Tukao je brzonogi ofanzivac sa leve strane, lopta je završila u spoljnoj mreži.

15. minut - Videli su Španci da i oni moraju da pokažu zube. Fauliran je Serž Gnabri, ali Nemci nisu uspeli da valorizuju ovaj prekid. Opet Panceri imaju loptu u nogama.

14. minut - Korner na drugoj strani za Nemce, zamalo da se nesigurnost odbije Špancima o glavu. Panceri su opet osvojili loptu i strpljivo grade napad...

13. minut - Šansa za Španiju! Ektor Beljerin glavom tuče pored gola na odličan centaršut Danija Sebaljosa. Rasplamsala se borba.

12. minut - Zatrčao se nezgodni Marko Asensio, Džeremi Toljan izblokirao njegov centaršut.

10. minut - Pokušaj Maksimilijana Arnolda sa distance. Neprecizan. Učinilo se da su Španci bolje otvorili meč, ali sada su Nemci preuzeli inicijativu. Izabranici Štefana Kunca su znatno čvršće ušli u meč od svojih protivnika.

8. minut - STATIVA! Maks Majer nije imao sreće. Baš je bilo blizu... Ako mislite da će Panceri sledeći postići gol, znajte da je trenutna kvota u lajvu na ovaj tip 2,50.

6. minut - Prva prilika za Nemce. Mičel Vajzer je šutirao, Kepa Arizabalaga odlično interveniše.

3. minut - Španci ofanzivniji na početku utakmice, ali i dalje nismo videli neku konkretnu šansu.

- Utakmica je počela!

- U toku je intoniranje nacionalnih himni...

- OVDE pogledajte kompletnu ponudu za ovaj susret.

- Poznati su sastavi za finale Evropskog prvenstva u Poljskoj za fudbalere do 21 godine!

NEMAČKA (4-1-4-1): Polerzbek - Toljan, Štark, Kemf, Gerhart - Haberer - Vajzer, Majer, Arnold, Gnabri - Filip

ŠPANIJA (4-3-3): Arizabalaga - Beljerin, Mere, Valjeho, Honi - Njigez, Ljorente, Sebaljos - Asensio, Ramirez, Deulofeu.

KRAJ

Ikonen (Finska 2)

Jaro - EIF 1:2 (1:0)

/Pejntsil 9 - De Bona 71, Sevon 90+1/

TPS - KPV 0:0

Afrički kup konfederacija

Smouha (Egipat) - ZESCO (Zambija) 1:1 (0:0)

/Dijavara 90+7 - Ibrahim 84/

Premijer liga (Egipat 1)

ENPPI - El Entag 0:0

Višaja liga (Belorusija 1)

Minsk - Krumkači 0:0

POLUVREME

Afrički kup konfederacija

Smouha (Egipat) - ZESCO (Zambija) (((UŽIVO KLAĐENJE)))

Premijer liga (Egipat 1)

ENPPI - El Entag 0:0 (((UŽIVO KLAĐENJE)))

KRAJ

COSAFA kup

Mozambik - Madagaskar 1:4 (1:2)

/Arnaldo 30 - Bela 8, 54, Henito 34, Raheinaivo 79/

Zimbabve - Sejšeli 6:0 (2:0)

/Dube 24, 57, Karuru 26, 67, Mušure 85, 90+4/

TENIS: Novak Đoković je u finalu Istborna - 2:0 (6:4, 6:4)! Opširnije OVDE.

TENIS: Prvi set na polufinalu Istborna pripao je Novaku Đokoviću. Najbolji srpski teniser je dvaput oduzeo servis Danilu Medvedevu, jednom je pretrpeo brejk, a zamalo i još jednom u osmom gemu, ali je spasio tri brejk-lopte. Nije ovo bilo nimalo naivno, no najvažnije je da je ostvaren ozbiljan kapital - 1:0 (6:4). (((UŽIVO KLAĐENJE)))

TENIS: Naša teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da izbori plasman u glavni žreb Vimbldona, pošto je u trećem kolu kvalifikacija izgubila od Hrvatice Petre Martić 5:7, 7:6 (7:4), 7:5. Krunićeva, koja je u kvalifikacijama bila prvi nosilac, imala je u trećem setu 5:3 i 40:0, ali to nije bilo dovoljno, prokockala je ukupno šest meč lopti i čeka je gubitak bodova jer je prošle godine stigla do trećeg kola. Jedina predstavnica Srbije u ženskom singlu biće Jelena Janković, koja se u prvom kolu sastaje sa 10. teniserkom sveta Agnješkom Radvanskom iz Poljske. Nagradni fond na ovogodišnjem Vimbldonu, koji se igra od 3. do 16. jula, iznosi 14.840.000 funti.

FUDBAL: Idemo malo do Japana gde hleb zarađuju Ugo Vijeira, David Babunski, Dragan Mrđa, Dragan Stojković Piksi...

Džej liga (Japan 1), 17. kolo

Subota

07.00 Saporo - Šimicu

12.00 Albireks Nigata - Ivata

12.00 Kavasaki - Kobe

12.00 Omija - Jokohama

12.00 Urava - Hirošima

12.00 Vegalta Sendai - Gamba Osaka

Nedelja

11.00 Kofu - Tosu

11.30 Kašiva - Kašima

12.00 Serezo Osaka - Tokio

Serije:

Pobede:
Jokohama 4, Ivata 3, Kašima 3

Bez pobede: Kofu 7, Saporo 6, Albireks Nigata 4, Hirošima 4, Urava 4,

Bez nerešenog: Kašima 15, Albireks Nigata 12, Saporo 7, Jokohama 4, Kobe 4, Ivata 3, Tokio 3, Hirošima 3, Urava 3

Porazi: Saporo 6, Albireks Nigata 4, Hirošima 3, Urava 3

Bez poraza: Kašiva 10, Jokohama 6, Serezo Osaka 6, Ivata 4, Sagan 4, Kašima 3, Omija 3

0-2: Tokio 5, Jokohama 3, Kavasaki 3, Šimicu 3

2-3: Saporo 3, Omija 3, Sagan 3

3+: Saporo 3

Zanimljivosti:

- Kavasaki je u seriji od šest mečeva bez poraza na svom stadionu

- Urava je poražena na pet od sedam minulih duela

- Gamba Osaka nije izgubila na 18 od 21 prethodnog meča kod kuće

- Kašima je odigrala iz 2-2 na tri prethodna gostovanja

- Kofu nije postigao gol na tri prethodne utakmcie

- Sagan i Kofu su odigrali 0-2 na tri prethodna susreta, a ukupno na šest od poslednjih sedam

- Kašima je u seriji od osam pobeda u gostima

- Kašiva je vezala pet pobeda kod kuće

- Kašiva nije poražena na poluvremenu na 13 prethodnih duela

- Kašima je slavila samo jednom na šest prethodnih gostovanja Kašivi

- Serezo Osaka je vezao osam pobeda kod kuće

- Tokio je slavio samo jednom na šest poslednjih duela

- Saporo je poražen na poluvremenu i kraju na četiri od šest prethodnih susreta

- Šimicu je ostvario samo jednu pobedu na šest minulih gostovanja

- Ivata je odigrala GG na šest prethodnih gostovanja Albireks Nigati

- Ivata nije izgubila na pet od šest prethodnih gostovanja Albireks Nigati

- Kobe je primio bar gol na 10 prethodnih mečeva

- Kavasaki je odigrao 3+ na devet od 10 minulih susreta sa Kobeom na svom stadionu

- Kavasaki je primio najmanje dva gola na pet od šest proteklih susreta sa Kobeom

- Urava nije poražena na pet od šest poslednjih susreta sa Hirošimom na svom stadionu

- Urava je odigrala GG na sedam od devet minulih duela na svom stadionu

- Hirošima je izgubila na pet od sedam poslednjih gostovanja

- Jokohama i Omija su odigrali 0-2 na 15 od 18 minulih susreta

- Jokohama je odigrala 0-2 na osam od devet prethodnih gostovanja Omiji

- Vegalta Sendari samo jednom na šest prethodnih mečeva nije odigrao GG

- Gamba Osaka nije poražena na 20 od 23 prethodna susreta

(Podaci se odnose na japansko prvenstvo, osim ukoliko drugačije nije naznačeno)

FUDBAL: Osam preostalih mečeva brazilske Serije B na programu su u noći između petka i subote, odnosno subote i nedelje.

Sreda

Figueirense - Londrina 3:1 (1:0)

Žuventud - Gojas 3:0 (2:0)

Subota

00.15 Pajsandu - Luverdense

01.30 Vila Nova - Krikiuma 01.30

02.30 Nautiko - Regatas Brazil

21.30 Internasional - Boa

21.30 Oeste - Santa Kruz

21.30 Parana - Seara 21.30

Nedelja

00.00 ABC - Guarani

00.00 Amerika Belo Horizonte - GE Brazil

Serije:

Pobede: Krikiuma 3

Bez pobede: Nautiko 10, Oeste 6, Pajsandu 6, Londrina 3, Santa Kruz 3

Bez nerešenog: Regatas Brazil 8, Gojas 7, Gremio 7, Nautiko 5, ABC 4, Krikiuma 3

Porazi: Nautiko 5

Bez poraza: Internasional 7, Krikiuma 5, Amerika Belo Horizonte 4, Boa 3, Seara 3

0-1: Internasional 3

0-2: Internasional 4, Santa Kruz 3

2-3: Vila Nova 6, Seara 3

3+: ABC 7, Nautiko Kapibaribe 5, Regatas Brazil 4, Žuventud 3

Zanimljivosti:

- Pajsandu je igraop 0-2 na pet proteklih domaćinstava

- Pajsandu i Luverdense su igrali GG na pet proteklih duela u svim takmičenjima

- Vila Nova nije poražena na šest minulih mečeva kod kuće

- Vila Nova je slavila na tri protekla poluvremena

- Krikiuma nije izgubila nijedno od 13 poslednjih poluvremena

- Nautiko je igrao GG na šest prethodnih utakmica

- Regatas Brazil je poražen na pet od sedam minulih duela na strani

- Internasional nije primio nijedan gol na tri prethodna meča

- Boa prima gotovo jedan gol u proseku (0,9)

- Oeste je sačuvao mrežu na četiri protekla domaćinstva

- Oeste je igrao nerešeno na pet od šest minulih susreta

- Santa Kruz je pobedio samo jednom na šest poslednjih mečeva

- Parana je pet minulih utakmica na svom terenu igrala 0-2

- Seara je igrala 0-2 na na četiri od pet proteklih gostovanja

- ABC prima 1,5 golova u proseku

- Tri ili više golova je palo na tri poslednja meča ABC-a

- Guarini je postizao dva ili više golova na četiri od šest prethodnih utakmica

- Amerika Belo Horizonte nije primila gol na tri poslednja meča

- GE Brazil postiže 0,80 golova prosečno na gostovanjima

(Podaci se odnose na Seriju B, osim ukoliko nije drugačije naglašeno)

KRAJ

Superliga (Kina)

Šangaj Š. - Ljaoning 8:1 (6:0)

/Guarin 11, 44, Martins 13, 31, Ši 24ag, Moreno 41, 64, Žang Lu 90+2 - Uja 62/

S liga (Singapur 1)

Hom Junajted - Hougang Junajted 2:3 (1:2)

/Plazibat 37, Nizam 50 - Nazari 33,41, Farhan 83/

KIŠA U ISTBURNU: Vremenske nepogode na Ostrvu primorale su organizatore turnira da odlože polufinalni susret Đokovića i Medvedeva.

PROIGRAVANJA:

20.45 Drogeda - Limerik

Drogeda se nalazi u veoma nepovoljnoj situaciji. Domaći su vezali devet kola bez pobede, a na poslednje dve utakmice primili su deset golova. Limerik igra promenljivo, međutim, ovde može da se nada trijumfu. U obzir dolazi KMB X2&2+.

20.45 Šelburn - Voterford

Voterford je u prethodnom kolu prekinuo sjajnu seriju od 15 kola bez poraza, a kako je Šelburn vezao dve pobede u gostima ekipama koje su plasirane bolje nego on, kec uopšte nije nemoguć. Ukoliko sumnjate u to, pokušajte sa GG&3+.

POLUVREME

Superliga (Kina)

Šangaj Š. - Ljaoning 6:0 (((UŽIVO KLAĐENJE)))

/Guarin 11, 44, Martins 13, 31, Ši 24ag, Moreno 41/

S liga (Singapur 1)

Hom Junajted - Hougang Junajted 1:2 (((UŽIVO KLAĐENJE)))

/Plazibat 37 - Nazari 33,41/

BET INFO: Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana:

4742 ŠANGAJ Š. - LJAONING (tip 1, kvota 1,35) - početak 13.35

4643 HOM JUN. - HOUGANG JUN. (tip 1, kvota 1,35) - početak 13.30

5724 JARO - EIF (tip 1, kvota 1,37) - početak 17.30

6033 NEMAČKA M21 - ŠPANIJA M21 (tip 2, kvota 1,90) - početak 20.45

2573 ST. PATRIKS - GALVEJ (tip 1, kvota 1,95) - početak 20.45

FUDBAL: Raspored, serije i zanimljivosti iz Belorusije...

Višaja liga, 15. kolo

Petak

18.00 Krumkači - Minsk

Subota

15.30 Slutsk - Dnjepar Mogilev

17.00 Isloč - Naftan

17.30 Dinamo Brest - Gomelj

18.30 BATE - Gorodeja

Nedelja

16.00 Dinamo Minsk - Vitebsk

17.00 Slavija Mozir - Torpedo BelAZ

Ponedeljak

18.00 Šahtjor Soligorsk - Neman

Serije:

Pobede: Dinamo Minsk 4, Šahtjor Soligorsk 4

Bez pobede: Naftan 6, Gorodeja 4, Isloč 4, Krumkači 4, Minsk 4, Torpedo BelAZ 4, Dinamo Brest 3, Dnjepar Mogilev 3

Nerešeno: Gorodeja 4

Bez nerešenog: Isloč 13, Naftan 11, Vitebsk 8, Dinamo Minsk 4, Dnjepar Mogilev 4, Šahtjor Soligorsk 4, Slavija Mozir 4, Neman 3

Porazi: Naftan 6, Isloč 4, Dnjepar Mogilev 3

Bez poraza: Šahtjor Soligorsk 9, Gorodeja 6, Dinamo Minsk 5, BATE 4, Gomelj 4

0-1: Vitebsk 3

0-2: Dinamo Brest 8, Krumkači Minsk 7, Vitebsk 6, Gorodeja 5

2-3: Dinamo Brest 4, Naftan 4

Zanimljivosti:

- Krumkači je tri poslednja gostovanja igrao 0-2

-Minsk nije postigao gol na četiri prethodna domaćinstva

- Slutsk je kod kuće izgubio samo jedan od sedam minulih utakmica

- Dnjepar Mogilev nije postigao gol na šest od devet poslednjih duela

- Isloč je poražen na tri prethodna domaćinstva

- Naftan je gubio na poluvremenu i izgubio na kraju na šest minulih susreta

- Dinamo Minsk je sačuvao mrežu na četiri protekle utakmice

- Dinamo Minsk i Vitebsk su igrali 0-2 na tri minula okršaja

- Dinamo Brest prima 0,67 golova prosečno kod kuće

- Gomelj je sačuvao mrežu na četiri od šest minulih utakmica na strani

- BATE Borisov prima 0,17 golova na svom terenu u proseku

- Gorodeja postiže svega 0,2 gola prosečno na strani

- Slavija Mozir je slavila samo dva puta na 12 prethodnih utakmica

- Torpedo je izgubio od Slavije Mozir na svakom od tri poslednja gostovanja

- Šahtjor Soligorsk je vodio na poluvremenu i trijumfovao na kraju na četiri protekla meča

- Šahtjor Soligorsk nije izgubio nijedan meč kod kuće ove sezone

- Neman je postigao najmanje jedan gol na četiri od pet proteklih gostovanja

(Podaci se odnose na ligaške mečeve)

HUMANITARNI TIKET U PODNE: Gost naše svakodnevne rubrike je Stanislav Karasi. Za koje se tipove odlučila fudbalska legenda i kome je namenila eventualni dobitak u iznosu od 80.000 dinara pogledajte OVDE.

PREDLOZZI I TIPOVANJA: Prenosimo vam dva najzanimljivija predloga, a ostatak potražite OVDE.

17.30 JARO - EIF (tip 1, kvota 1,37) - fiks dana

Ni jedni, ni drugi ne blistaju. Gosti su u dosadašnjih deset kola Ikonena osvojili samo sedam bodova i vezali tri poraza. Protivnik ima šest više, ali je pred svojim navijačima zabeležio svega jedan trijumf (uz četiri remija). Ipak, zbog boljeg međusobnog bilansa tipujemo na Jaro.

20.45 ST. PATRIKS - GOLVEJ (tip 1, kvota 1,95) - vredi probati

U derbiju začelja irske Premijer divizije usudićemo se da blagu prednost damo Svecima i to ne samo zbog toga što su domaćini, nego zato jer su u poslednjih mesec dana bili u manje lošoj formi nego rival. Ne očekujte više od dva pogotka, a kvota na keca mogla bi da bude i 2,05 (Trostruki superpar).

TENIS: Novak Đoković je odlično "otvorio" sezonu na travi, ostvarivši dve pobede iz isto toliko mečeva, bez izgubljenog seta. Istini za volju, morao je da se pomuči u drugom setu protiv Amerikanca Donalda Janga, ali je u taj-brejku slavio rezultatom 11:9. Rival srpskom teniseru u polufinalu Istburna biće Danil Medvedev koji prikazuje odlične partije na travi u tekućoj sezoni (9-2). Talentovani Rus je nakon sjajnog izdanja protiv Kverija na startu turnira u Istburnu odigrao tri seta protiv Hasea, odnosno Džonsona, mada mu protiv Novaka motiva neće nedostajati uprkos tome što je znatno umorniji od našeg asa.

Međutim, Đoković je mnogo puta izneverio u 2017. godini, pa je i kladilačko samopouzdanje kod većine od vas isparilo... Ali i kod nas. Za one koji su izgubili poverenje u Đokovića preporučujemo ukupno gemova u prvom setu 10+, jer i ukoliko Srbin dobije prvi set, "živi" ste sa rezultatima 6:4, 7:5, 7:6. Malo je verovatno da Medvedev može da dobije Novaka ubedljivije od pomenutog rezultata. Kompletnu ponudu za ovaj meč potražite OVDE.

FUDBAL: Stvarno najbolji! Koliko god fudbalska javnost u Srbiji žalila zbog fijaska na kontinentalnom šampionatu za mlade, moraćemo da se zadovoljimo sudarom objektivno dve najkvalitetnije selekcije do 21 godine...

ŠPANIJA - NEMAČKA, KRAKOV, 20.45, TV ARENA SPORT 1

Sve oči biće uprte u Sula Njigeza, Asensija, Deulofeua, Gnabrija... Furija se u skladu sa nadimkom prošetala do borbe za tron, za razliku od Pancera koji su se propisno namučili plasiravši se u polufinale kao najbolji drugoplasirani, potom savladavši Engleze posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Činjenica je da bi uz pomoć pojedinaca (Kunc, Gorecka, Kimih...) koji su otputovali na Kup konfederacija bili konkurentniji takmac, ali će i tako "oslabljeni" svakako moći da pariraju četvorostrukom šampionu.

Interesantno, izabranici Alberta Seladisa postigli su najmanje tri pogotka na svim mečevima na prvenstvu izuzimajući susret sa Orlićima (pobeda 1:0) u kojem imperativ rezultata nije postojao s obzirom da su osigurali prvo mesto u grupi.

Nemačka je takođe odigrala prilično efikasno, a jedini neuspeh doživeli su protiv Italije pretrpevši minimalan poraz. Ako se uopšte može okarakterisati kao neuspeh utakmica koja je ličila na sve, samo ne na sport.

Golovi jesu nešto za šta bi se trebalo uhvatiti, a blagu ulogu favorita dajemo Španiji koja je pokazala zrelost i spremnost da stane na krov Evrope. Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDE.

ZANIMLJIVOSTI: Još malo korisnih informacija iz liga širom planete...

- Hom Junajted nije poražen kod kuće ove sezone (4-1-0), a samo jednom nije uspeo da postigne dva gola pred svojim navijačima

- KPV je slavio sa dva ili više golova razlike na tri protekla meča u prvenstvu

- Tulevik je izgubio šest minulih gostovanja, primivši između dva i osam golova na pomenutim duelima

- TPS nije poražen kod kuće ove sezone, a na tri prethodna meča kao domaćin je slavio ne primivši nijedan gol

- Šangaj Šenhua je igrao X na pet od sedam proteklih duela pred svojim navijačima

- Dandalk je sačuvao mrežu na tri minula gostovanja

- Minsk je tri prethodna meča kod kuće okončao rezultatom 0:0

- Tulevik nije dao gol na četiri prethodna duela na strani

- Kopavgur je igrao 0-2 na osam od devet proteklih gostovanja

- Krumkači je igrao 0-2 na sedam poslednjih susreta

- Limerik je igrao 3+ na šest prethodnih mečeva

(Podaci se odnose na ligaške mečeve, osim ukoliko nije drugačije naglašeno)

Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama: I ovog petka na visokokvalitetnom papiru dobijate najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za ovaj "produženi" vikend, a naši novinari za vas su analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju. Opširnije OVDE.

TT - tiket sastavljen uz pomoć tradicija je spreman!

- Nefči i Bunjodkor su igrali 2-3 na četiri prethodna duela

- Nasaf je protiv Kokanda vodio na poluvremenu i slavio na kraju na pet poslednjih mečeva

- Zimbabve je pobedio Sejšele na četiri protekla susreta

- Na osam minulih dvoboja Šelburna i Voterforda pao je bar jedan gol u prvom poluvremenu

- TPS i KVP su igrali GG na četiri prethodne međusobne utakmice

- Enpi i El Entag su igrali nerešeno na četiri poslednja susreta

LUDI TIKET, petak, 385.562 dinara: Đorđe Jovanović za sjajan dobitak!

LUDI TIKET (-), petak, 1.241.697 dinara: Nula na Islandu odnela 10.000 evra

FUDBAL:

Kup Brazila

Atletiko MG - Botafogo 1:0 (1:0)

Kopa Sudamerikana

Ponte Preta - Sol de Amerika 1:0 (0:0)

Fluminense - Katolika 4:0 (3:0)

Rasing Klub - Medeljin 3:1 (2:0)

MLS

Njujork Siti - Minesota 3:1 (1:1)

NAJAVA DANA (petak, 30. jun): U21 finale i Novak Đoković

TROSTRUKI SUPERPAR

Ne zaboravite da samo u MOZZART kladionicama imate mogućnost da neke od pava igrate po većim kvotama u okviru jedinstvene ponude Trostrukog superpara.

Super 4+1

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4 Trostrukog superpara)

Super 6+1

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara)

Super 8+1

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 Trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara. Mečevi iz Superpara ne ulaze u zbir za obračun bonusa)

Poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji klađenja - dobro jutro! Dobro došli na naš svakodnevni blog u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnim događajima koji slede, ali i onima koji su završeni. Na početku dana sa vama će biti Nikola Drenovac, a oko 15 časova priključiće se Nemanja Banović...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.