UPLAĆENO Vaterpolistima stiglo po 30.000 evra, a košarkašicama po 20.000

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPLAĆENO Vaterpolistima stiglo po 30.000 evra, a košarkašicama po 20.000

U četvrtak je, dva dana nakon što je to i najavio premijer Srbije Aleksandar Vučić, svakiom "zlatnom" vaterpolisti Srbije uplaćeno po 30.000 evra za titulu na prvenstvu sveta, a svaka košarkašica koja je učestvovala u osvajanju Evropskog prvenstva, dobila je po 20.000 evra.

"Nema nikakvih loših namera što se vaterpolista i košarkašica tiče. Mislim da će, ako Vanja Udovičić, ministar sporta i omladine, uspe da završi sve što treba, već u četvrtak će vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobiti po 30.000 evra i košarkašiće po 20.000 evra, što će biti jedinstven slučaj u savremenoj srpskoj istoriji", rekao je u utorak Vučić, dodajući da su "ti momci i devojke to zasluzili", te da se "u malo kojim zemljama tolike nagrade dobijaju, jer su to ogromni troškovi za budžet".

Premijer Srbije je tom prilikom pozvao naše sportiste da osvajaju još medalja, "jer je predviđeno još više nagrada za to".
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlada nagradila vaterpoliste i košarkašice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2015

Odlukom Vlade Srbije vaterpolisti su za zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu dobili po 30.000 evra, a košarkašice Srbije su za zlato na Evropskom prvenstvu nagrađene sa po 20.000 evra, izjavio je danas ministar omladine i sporta Vanja Udovičić...Udovičić je na konferenciji za novinare u Beogradu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.