Turkish Airlines partner prvenstva Evrope

Izvor: Akter, 18.Dec.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Turkish Airlines" partner prvenstva Evrope

Najbolja evropska avio-kompanija "Turkish Airlines" potpisala je ugovor sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) o globalnom sponzorstvu i tako postala partner Evropskog prvenstva u Francuskoj

Dogovor, potpisan u Parizu, označava novo poglavlje u odnosu "Turkish Airlines"-a sa sportom u svetu, a kompanija se ponosi time što prevozi navijače širom sveta i tako im omogućava da pružaju podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << svojim omiljenim timovima.

Pored ove kampanje, "Turkish Airlines" će raditi na ekskluzivitetima, u smislu specijalnih ponuda cena za čarter letove od i do mesta takmičenja reprezentacija.

"Kompanija "Turkish Airlines" dugi niz godina podržava sport širom sveta i čvrsto verujemo u njegovu sposobnost ujedinjavanja ljudi različitih nacionalnosti i kultura na terenu. Partnerstvo sa UEFA EURO 2016 je savršena prilika da se proslavi ono najbolje u evropskom fudbalu sa navijačima širom sveta. Veoma se radujemo početku takmičenja", rekao je predsednik Upravnog odbora kopanije Ilker Ajci.

Direktor marketinga UEFA Gaj-Loren Epstajn poručio je da je uzbeđen zbog ulaska "Turkish Airlines"-a u odbor UEFA EURO 2016.

"Kao vodeća evropska avio-kompanija, moći će da doprinese platformi nove, proširene ponude takmičenja, kako bismo se nadogradili na njihov dosadašnji uspeh. Radujemo se saradnji sa njima i očekujemo da kroz ekskluzivne ponude i inovativne akcije, združimo navijače širom sveta u Francuskoj", rekao je Epstajn.

Kompanija "Turkish Airlines" čuvena je po svojim brojnim sponzorstvima širom sveta, uključujući golfu turnir Turkish Airlines Open, Turkish Airlines Evroligu u košarci i Evropsko klupsko prvenstvo u ragbiju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal,   Pariz

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.