Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća pobjeda Hrvata

Reprezentacija Hrvatske pobijedila je Crnu Goru sa 76:72 u trećem kolu grupe C Evropskog prvenstva u Rumuniji, Finskoj, Turskoj i Izraelu.

Izabranici Aleksandra Petrovića vodili su tokom svih 40 minuta utakmice, međutim pred kraj im je pala koncetracija što su Crnogorci iskoristili.

Ipak, ekipa Bogdana Tanjevića nije uspjela da napravi veliki preokret, a šut za izjednačenje na 20 sekundi do kraja promašio je Nikola Ivanović.

Hrvatska >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je ovako ostvarila i treću pobjedu na šampionatu, dok su Crnogorci upisali drugi poraz.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Bojan Bogdanović sa 23 poena, dok je Dario Šarić ubacio 14.

Kod Crne Gore, Tajris Rajs je postigao 22 poena, a Bojan Dubljević je imao učinak od 17 poena i 11 skokova.

(B92)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija posle drame pobedila domaćina, pala Turska!

Izvor: B92, 04.Sep.2017

Reprezentacija Srbije pobedila je Tursku u trećem kolu grupe D Evrobasketa sa 80:74 (21:13, 15:18, 17:14, 27:29)...Obe ekipe su pre meča trećeg kola poražene od Rusije pa je meč imao veliki rezultatski značaj i za Srbiju i za Tursku. Srbija je pobedom izbila na drugo mesto grupe D, u kojoj Rusi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.