Terzić odredio spisak za Belek

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić odredio spisak za Belek

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić odredio je sastav tima za “Glorija kup”, koji je pripremni turnir za predstojeće Evropsko prvenstvo. Put Beleka će u sredu krenuti isti tim koji je početkom avgusta na kvalifikacionom turniru u poljskom Vroclavu obezbedio mesto na Olimpijskim igrama 2020. godine.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu odbojkašica Francuske protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Grčke je 1.50. Prijateljski meč se igra u utorak od 19.30.
Na spisku su se našle tehničari Maja Ognjenović i Slađana Mirković, korektori Ana Bjelica i Tijana Bošković, libera Silvija Popović i Teodora Pušić, srednji blokeri: Stefana Veljković, Maja Aleksić i Mina Popović, primači servisa Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Katarina Lazović.
Srbija će na turniru igrati protiv Turske, Italije i Hrvatske.
Evropsko prvenstvo na programu je od 23. avgusta. Odbojkašice Srbije, aktuelne svetske i evropske šampionke, igraće u A grupi u Ankari protiv Finske, Bugarske, Francuske, Grčke i Turske.

The post Terzić odredio spisak za Belek appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.