Srpski kadeti u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski kadeti u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Srpski kadeti plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva za košarkaše koje se održava u Udinama (Italija). Oni su u osmini finala savladali Sloveniju 67:64 (17:20, 16:15, 16:13, 18:16). Oni će za polufinale da se bore sa boljim iz duela Španije i Nemačke.
Od 19 igraju Rozenborg – Maribor, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60.
Dramatična utakmica je odigrana au >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Udinama. Većim delom su “orlići” bili u vođstvu, ali im je protivnik konstantno disao za vratom. U poslednji minut se ušlo rezultatom 62:62. Potom su Matija Belić i Nikola Radovanović doneli prednost 66:62, a Saša Cijani je smanjio na 66:64. Konačan rezultat je postavio Radovanović koji je 19 sekundi pre kraja iskoristio jedno od dva bacanja.
Najuespešniji u našoj ekipi bio je Belić sa 22 poena, a pratili su ga Radovanović sa 16, Nikola Šaranović je ubacio osam, a Stefan Dabović šest. Kod Slovenaca je Urban Klavžan ubacio 22 poena, a David Križanič 12.

The post Srpski kadeti u četvrtfinalu Evropskog prvenstva appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP (U16) - Srbija u četvrtfinalu

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Nakon neizvesne završnice "Orlići" savladali Sloveniju...Izabranici Saše Nikitovića slavili su u osmini finala protiv vršnjaka iz Slovenije rezultatom 67:64...Slovenci su kontrolisali stanje stvari na terenu, sve do završnice treće četvrtine, kada su naši momci pokazali karakter i preokrenuli...

Nastavak na Sportske.net...

Veličković: Teško je gledati saigrače, a ne možete da im pomognete

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Pred početak sezone, tokom priprema u Beogradu, potom i u Sloveniji, Stefan Veličković se ozbiljno nametnuo za mesto startera u Čukaričkom. Čak je bio i viđen u početnih 11 na evropskoj premijeri protiv Banantsa na Banovom brdu, ali se samo nekoliko dana pred duel sa Jermenima povredio.. Od...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.