Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2023, 05:36

Tadićev govor iz svlačionice: “Ova Srbija gazi, ova Srbija melje!“

Ne možemo reći da je u velikom stilu, ali je reprezentacija Srbije ipak uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, gde našeg nacionalnog tima nije bilo još od 2000. godine.
U meču poslednjeg kola kvalifikacija, Srbija je u Leskovcu remizirala sa Bugarskom rezultatom 2:2, što je bilo dovoljno da se osigura drugo mesto u grupi i plasman na EURO, a posle meča je FSS na društvenim mrežama objavio kako je izgledao motivacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << govor kapitena Dušan Tadića u svlačionici.
„Momci! Pun gas, od početka do kraja. Maksimalna koncentracija. Ne zanima me… kalkulacije, ništa! Pun gas! Ova ekipa ima zajedništvo. Od početka da im pokažemo gde su došli. Ne pitaju se ništa! 
Kao protiv Litvanije – jedan gol, drugi gol… Idemo dalje, nema stajanja. Ova Srbija gazi, ova Srbija melje, od početka se zna ko je gazda! Tri, dva, jedan… Srbija!“, rekao je

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.