TUČA U PRIŠTINI Crnogorci se sukobili sa obezbeđenjem

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U PRIŠTINI Crnogorci se sukobili sa obezbeđenjem

Fudbaleri Crne Gore poraženi su od tzv. Kosova u Prištini sa 2:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. “Sokolove” je bodrilo nekoliko stotina navijača, koji su se na početku utakmice i neposredno pre prvog gola domaćina, sukobili sa redarima i obezbeđenjem na stadionu “Fadilj Vokri”, javljaju vijesti.me.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Španije u gostima protiv Švedske je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 1.85. Utakmica se igra u utorak od 20.45.
Čarke su trajale nekoliko minuta, dok se sa tribina u Prištini orilo “UČK, UČK…”, što je slogan zločinačke tzv. Oslobodilačke vojske Kosovo. Sve se, međutim, brzo smirilo, pošto je na tribinu sa crnogorskim navijačima ušla policija.
Na početku intoniranja crnogorske himne, takođe, čuli su se sporadični zvižduci od strane domaćih navijača. Aplauzom je dočekan crnogorski reprezentativac Fatos Bećiraj, napadača koji je pre 31 godinu rođen u Peći.


The post TUČA U PRIŠTINI Crnogorci se sukobili sa obezbeđenjem appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Poruka Crnogorcima sa utakmice u Prištini: “Milo je možda vas prevario da niste Srbi, ali nas ne može”

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 14:14

Utakmicu između takozvanog Kosova i Crne Gore obeležili su brojni incidenti, a jedan od glavnih komentara na društvenim mrežama u Crnoj Gori nakon meča je da je ključna poruka Crnogorcima od navijača iz Prištine: „Milo je možda vas prevario da niste Srbi, ali nas ne može!“.. “Crna Gora...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.